Diákok az osztályteremben órán

Az iskola fantasztikus hely a fiatalok fejlesztésére. Motiválja őket. Tanítsa meg őket arra, hogyan érjenek el jobb eredményeket. Fejlessze a pozitív szokásokat, például a sportot. Hogyan ismerheti el erőfeszítéseiket? Természetesen különböző iskolai díjakon keresztül.

Mik azok az iskolai jutalmak?

A sport az iskolai élet és az oktatás szerves része. A testmozgás egészséget jelent. A gyerekeknek szükségük van a testmozgásra, mert ez a megfelelő fejlődés elengedhetetlen része.

Az edzéseken és sporteseményeken való részvétel segít nekik abban, hogy megtanuljanak összpontosítani vagy tisztességes játékban versenyezni. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy minden nap pozitív szokásokat alakítsanak ki. A sportjutalmak ideálisak a motiváció megerősítésére, hogy folytassák.

Milyen egyéb tevékenységeket találsz az iskolában?

Az iskola különféle versenyeket, projekteket és programokat szervez a tanulók kreativitásának fejlesztése érdekében. A mai tudásalapú társadalomban elengedhetetlen a nagy mennyiségű információ megtalálásának, feldolgozásának és felhasználásának képessége. A tanulók fejlődéséhez elengedhetetlen a tanulás és az új témák felfedezése, és a díjak a legjobb eszköz arra, hogy ezt a szemléletet motiválják.

Milyen egyéb tevékenységeket találsz az iskolában?

Most az egyes típusokra szeretnénk konkrét megoldásokat kínálni, és inspirációt adni, hogyan is nézhetne ez ki.

Érmek jó teljesítményért - megfizethető megoldás az iskolai kitüntetésekhez

A jó teljesítményért járó érem egyszerű, de erőteljes elismerés bármilyen erőfeszítésért. Nem tesz különbséget, hogy ki lett az első, második vagy harmadik helyezett. Akkor is hasznos megoldás, ha több résztvevőnek kell díjazni csak a rendezvényen való részvételért.

A különböző termékek széles választékából az acél érmeket ajánljuk.

Az fém érmek bármilyen formában és formában megfelelő megoldást jelentenek, ha szüksége van rájuk:

A szabványos alakú érmek hasznosak lehetnek, ha:

A jó eredményekért járó érmek lehetnek egyszerűek, csak a “Gratulálunk a jó eredményekhez” feliratúak. Egy másik lehetőség az érem a rendezvény teljes nevével. A grafikát és a szöveget az Ön kívánságai szerint készítjük el.

Sportérmek - egészséges kezdeményezés az iskolai kitüntetésekhez

Hogyan integrálja diákközösségét? A sportnap egy csodálatos ötlet! A diákok megmutatják, milyen sportágakban jók, és milyen fejlődést értek el a korábbi eseményekhez képest.

Kombinálhatja az egyéni versenyeket és a csapatversenyeket. A nap végén jutalmazza meg minden erőfeszítésüket.

Mit válasszon tehát sportérmekként? Az öntött, nyomtatott érmeket és a környezetbarát érmeket ajánljuk, mert rövid időn belül hozzájuthat.

A nyomtatott öntött érmek megfelelnek az olyan követelményeknek, mint például:

Az öko- éremek illeszkednek a természettel összhangban lévő egészséges életmód eszméjéhez:

Az iskolai kitüntetéseknek nem kell semmi rendkívülinek lenniük, de arra szolgálnak, hogy elismerjék az egyes tanulók részvételét és erőfeszítéseit. Így a tanulók motiváltak lesznek arra, hogy a jövőben is részt vegyenek különböző eseményeken.

Dedikált iskolai trofea csapatok számára

Csapatversenyekre jobb, ha trófeát készítünk. A díjat a csapat kapja, mert a csapat minden tagja hozzájárult a sikerhez. Ha szeretné, a győzelem minden egyes résztvevője kaphat egy érmet kiegészítő díjként.

A gravírozott szobrok vonzzák a figyelmet, ha egy iskolai vitrinben vagy más erre a célra kialakított helyen mutatják be, ahol mindenki megcsodálhatja az iskola sikereit.

Kínálatunkban többféle trofea közül választhat:

A trofeák személyre szabásához különböző technikákat alkalmazunk:

Ha valami különlegesre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ellenőrizzük a gyártási lehetőségeket, és jelentkezünk.

Érettségi érmek - egyedi iskolai kitüntetés

Az iskola befejezése mérföldkő az életben. Gyakran szerveznek ünnepséget az esemény megünneplésére. Ez a tökéletes alkalom a ballagási érem odaítélésére. Hosszú ideig, ha nem egy életen át veled marad.

Az érem tökéletes ajándék az érettségi emlékére. Minden alkalommal, amikor ránézel, még sok év után is az iskolára emlékeztet. Ezt a fajta kitüntetést különleges gondossággal és minőségi anyagokkal kell elkészíteni.

Mit ajánlunk érettségi érmekhez? Egyedi, személyre szabott érmek. Ezek kivételes anyagokból készülnek, és kitűnik precíz kivitelezésükkel.

A személyre szabott érmek ideálisak, ha olyan egyedi díjakat keres, amelyek:

Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy az egyedi érem elkészítése időigényes. Az átfutási idő hosszabb, mint más termékek esetében. Cserébe Ön egy kiváló minőségű, méretre szabott terméket kap. Ez hosszú ideig megőrzi alakját és színét.

Kiváló minőségű trófeákat és iskolai érmeket kínálunk.

Bármelyik terméket is választja, garantáljuk, hogy a végtermék precízen és a részletekre odafigyelve készül. További inspirációra van szüksége? Nézze meg galériánkat, ahol további példákat talál az általunk kínált érmekről és trofeákról.