Schwerin Run 30km

Tömör, kĂ©toldalas, öntött Ă©rem, amely hĂłpehely alakĂș, hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel ellĂĄtott, a szervezƑ logĂłjĂĄval dĂ­szĂ­tett.

Átfutási idƑ

4

hét*

HĂłpehely alakĂș Ă©rem a Schwerin Run-ra

Az Ă©rmek több okbĂłl is kitƱnhetnek. Az egyik ilyen a forma, amely szinte bĂĄrmilyen formĂĄt felvehet. A Schwerin Run Ă©rmek esetĂ©ben a hĂłpehelyre emlĂ©keztetƑ formĂĄt vĂĄlasztottuk. Mivel ezek öntött Ă©rmek, a formĂĄt egy egyedileg tervezett szerszĂĄmmal tudtuk elĂ©rni. Ennek a szerszĂĄmnak a segĂ­tsĂ©gĂ©vel hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©seket is lĂ©trehoztunk, amelyek az ujjbegy alatt Ă©rezhetƑk. RĂĄadĂĄsul ezek a dĂ­szĂ­tĂ©sek az Ă©rem mindkĂ©t oldalĂĄn megtalĂĄlhatĂłk. EzĂĄltal a kitĂŒntetĂ©s mind az elƑ-, mind a hĂĄtoldalon gyönyörƱen mutat. A futóérmeket tovĂĄbb szemĂ©lyre szabtuk azzal, hogy a szervezƑ logĂłjĂĄt elhelyeztĂŒk a felĂŒletĂŒkön, Ă©s egy hozzĂĄ illƑ szalagot adtunk hozzĂĄ. Az egĂ©sz gyönyörƱen nĂ©z ki, Ă©s emlĂ©kezteti a megajĂĄndĂ©kozott rĂ©sztvevƑket a gyƑzelmĂŒkre.

Tervezze meg a dĂ­j tervezĂ©sĂ©t az elejĂ©tƑl a vĂ©gĂ©ig

A WinmednĂ©l Ön dönt a dĂ­j minden egyes elemĂ©rƑl. Így biztos lehet benne, hogy minden elvĂĄrĂĄsĂĄnak megfelelnek. CĂ©gĂŒnk egyarĂĄnt rendelkezik sokĂ©ves tapasztalattal Ă©s tudĂĄssal, valamint innovatĂ­v technolĂłgiĂĄval. Ennek oka, hogy a dĂ­jakat az iparĂĄg legmodernebb gĂ©peivel kĂ©szĂ­tjĂŒk, ami szinte korlĂĄtlan lehetƑsĂ©geket biztosĂ­t szĂĄmunkra. Ez azt jelenti, hogy bĂĄrmilyen formĂĄjĂș Ă©s mĂ©retƱ kitĂŒntetĂ©st kĂ©pesek vagyunk elkĂ©szĂ­teni, mĂ©g a legegyszerƱbb dĂ­szĂ­tĂ©sekkel is. Mindezt annak Ă©rdekĂ©ben, hogy a dĂ­j mind Önt, mind a dĂ­jazottakat elkĂĄprĂĄztassa.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az Ön rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
80 x 70 mm
Antik bronz
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!