Avengarde GP III

Egyedi puzzle formĂĄjĂș Ă©rem. A szĂ­nes grafika Ă©s a pontosan kivĂĄgott formĂĄk jellemzik ezt az Ă©rmet.

Átfutási idƑ

2

hét*

Egyedi sportérem az Avengarde GP III szåmåra

KomĂĄromban kerĂŒlt megrendezĂ©sre az Avengarde GP III vĂ­vĂłverseny, amelyet MikulĂĄs KupakĂ©nt is ismernek. Ez a rendezvĂ©ny a vĂ­vĂĄs szerelmeseinek talĂĄlkozĂłja, mind profiknak, mind amatƑröknek, akik a legjobb cĂ­mĂ©rt versenyeztek. Az esemĂ©ny cĂ©lja a vĂ­vĂĄs Ă©s az egĂ©szsĂ©ges versengĂ©s nĂ©pszerƱsĂ­tĂ©se.

Az volt a megtiszteltetĂ©sĂŒnk, hogy egyedi Ă©rmeket szĂĄllĂ­thattunk a rĂ©sztvevƑk szĂĄmĂĄra. EzĂșttal egy puzzle-Ă©rmĂ©t kĂ©szĂ­tettĂŒnk, ami azt szimbolizĂĄlja, hogy minden rĂ©sztvevƑ fontos rĂ©sze egy nagyobb egĂ©sznek. A formĂĄk kivĂĄgĂĄsĂĄhoz pontos lĂ©zert hasznĂĄltunk, Ă­gy a puzzle-Ă©rmek tökĂ©letesen illeszkednek egymĂĄshoz. A szĂ­nes grafika az UV nyomtatĂĄsnak köszönhetƑ. Az Ă©rem elismerĂ©st fejez ki a vĂ­vĂĄs irĂĄnti szenvedĂ©lyĂ©rt.

Winmed – egyedi Ă©rmek Ă©s trĂłfeĂĄk gyĂĄrtĂĄsa

HosszĂș Ă©vek Ăłta mƱködƑ Ă©rem- Ă©s trĂłfeagyĂĄrtĂł vagyunk, ahol szenvedĂ©llyel kĂ©szĂ­tĂŒnk dĂ­jakat minden alkalomra. Évek Ăłta kĂ©szĂ­tett egyedi Ă©rmeink kĂŒlönbözƑ sportesemĂ©nyeken EurĂłpa-szerte elismerĂ©st szereztek.

Ha Ă©rme kell az esemĂ©nyedhez, a Winmed jĂł vĂĄlasztĂĄs. SzĂĄmos szolgĂĄltatĂĄst kĂ­nĂĄlunk tovĂĄbbi költsĂ©gek nĂ©lkĂŒl, mint pĂ©ldĂĄul 48 ĂłrĂĄs ĂĄrajĂĄnlat, ingyenes Ă©rem vagy trĂłfea tervezĂ©s, dĂ­jmentes mintĂĄk, valamint gyors megrendelĂ©si idƑ.

Ossza meg velĂŒnk ötletĂ©t az Ă©rem vagy trĂłfea kapcsĂĄn – legyen az egy fotĂł, rajz, logĂł vagy bĂĄrmi mĂĄs. TanĂĄcsadĂłink minden lĂ©pĂ©sben segĂ­tenek, hogy a folyamat egyszerƱ Ă©s zökkenƑmentes legyen.

A Winmed vĂĄlasztĂĄsĂĄval biztos lehetsz benne, hogy sportesemĂ©nyedet egyedi dĂ­jak fogjĂĄk fĂ©nyesĂ­teni, amelyek biztosan tetszeni fognak a rĂ©sztvevƑknek.

Rendelje meg mĂĄr ma az Ă©rme vagy trĂłfea ingyenes ĂĄrajĂĄnlatĂĄt!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 80 mm
Arany
személyre szabott szalag
puzzle

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!