Magyar Atletikai Szovetseg

KĂ©toldalas, hosszĂșkĂĄs alakĂș, 2D öntött Ă©rem, a szervezƑ logĂłjĂĄval, szĂ­nes nyomtatĂĄssal Ă©s a magyar zĂĄszlĂł szĂ­neiben pompĂĄzĂł zomĂĄncozĂĄssal dĂ­szĂ­tve.

Átfutási idƑ

4

hét*

Modern Ă©rmek magyaros beĂŒtĂ©sse

A Magyar AtlĂ©tikai SzövetsĂ©g (MASZ) nagy hagyomĂĄnyokkal rendelkezƑ sportszervezet. Az ĂĄltala szervezett rendezvĂ©nyek közĂŒl az egyik a TerĂŒleti Liga Verseny. Az atlĂ©tikai versenyeken rĂ©sztvevƑ legjobb atlĂ©tĂĄkat emlĂ©kdĂ­jakkal jutalmaztĂĄk. Ezek a cĂ©gĂŒnk ĂĄltal kĂ©szĂ­tett Ă©rmek voltak. A WinmednĂ©l ugyanis az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkjĂĄval rendelkezĂŒnk, amely lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy megrendelĂ©sre eredeti Ă©rmeket kĂ©szĂ­tsĂŒnk. Ennek köszönhetƑen a TerĂŒleti Liga Versenyre kĂ©szĂ­tett Ă©rmeink egyedi karakterrel rendelkeznek, Ă©s tökĂ©letesen illeszkednek a magyar atlĂ©tika hangulatĂĄhoz.

Atlétikai érmek hårom színvåltozatban

A sportban minden gyƑzelem szĂĄmĂ­t. EzĂ©rt kĂ©szĂ­tettĂŒnk a TerĂŒleti Liga Versenyre olyan Ă©rmeket, amelyek könnyen ĂĄtadhatĂłk az elsƑ, mĂĄsodik Ă©s harmadik helyezetteknek. Mindezt azĂ©rt, mert hĂĄrom klasszikus szĂ­nvĂĄltozatban kĂ©szĂ­tettĂŒk el Ƒket: arany, ezĂŒst Ă©s bronz. Érmeink hosszĂșkĂĄs, lekerekĂ­tett formĂĄjĂșak, dĂ­szĂ­tĂ©sekkel variĂĄlva. Fontos, hogy ezeket az Ă©rem mindkĂ©t oldalĂĄn elhelyeztĂŒk, Ă­gy a dĂ­j mindkĂ©t oldalrĂłl gyönyörƱen mutat. Az elƑlapjĂĄn a szervezƑ hĂĄromdimenziĂłs logĂłja, neve Ă©s MagyarorszĂĄg zĂĄszlaja lĂĄthatĂł szĂ­nes zomĂĄnccal bevonva. A hĂĄtoldalon szĂ­nes nyomtatĂĄs talĂĄlhatĂł feliratokkal. Az egĂ©szet egy szemĂ©lyre szabott szalag koronĂĄzza meg, amely gyönyörƱvĂ© teszi az Ă©rmeket a gyƑztesek nyakĂĄban

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az Ön rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
30 x 70 mm
Arany
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Színkitöltés
Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!