MASZ Magyar Atletikai Szovetseg

Öntött Ă©rmek hĂĄrom klasszikus szĂ­nben, 2D öntött Ă©rem logĂłval Ă©s nĂ©vvel dĂ­szĂ­tett hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel.

Átfutási idƑ

4

hét*

Az atlétika hagyomånya emlékérmekben foglalva

A MASZ, vagyis a Magyar AtlĂ©tikai SzövetsĂ©g egy olyan szervezet, amely minden bizonnyal törtĂ©nelmet Ă­rt ebben az orszĂĄgban. A szervezet 1897. mĂĄrcius 21-Ă©n alakult, Ă©s azĂłta is ĂĄpolja a sporthagyomĂĄnyokat. Ezek egyike a legjobb atlĂ©tĂĄk emlĂ©kĂ©remmel valĂł kitĂŒntetĂ©se. CĂ©gĂŒnk idĂ©n egy stĂ­lszerƱen egysĂ©ges Ă©remsorozatot kĂ©szĂ­tett. Ezek öntött Ă©rmek, amelyeket nagy tartĂłssĂĄg jellemez, amit a legmagasabb minƑsĂ©gƱ anyagok felhasznĂĄlĂĄsĂĄval Ă©rĂŒnk el. Az idei versenyre gyönyörƱ Ă©rmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk hĂĄrom standard szĂ­nvĂĄltozatban: arany, ezĂŒst Ă©s bronz. A MASZ szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tett Ă©rmek mindegyike hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel kombinĂĄlja a szervezet logĂłjĂĄt Ă©s nevĂ©t. EzĂĄltal a dĂ­jazottak mĂ©g jobban emlĂ©keznek a dĂ­j elnyerĂ©sĂ©nek alkalmĂĄra. A szakĂĄgak Ă©s dĂ­jazĂĄsi alkalmak sokasĂĄga miatt minden Ă©remnek mĂĄs-mĂĄs formĂĄja van. Az egyik klasszikus kerek formĂĄjĂș, mĂ­g a mĂĄsik alul csĂ­kokkal variĂĄlt. Mindez azĂ©rt törtĂ©nt, hogy minden egyes megvalĂłsĂ­tĂĄs mĂĄs legyen, ugyanakkor illeszkedjen az egĂ©sz sorozat dizĂĄjnjĂĄhoz.

A tapasztalat, a szenvedĂ©ly Ă©s a technolĂłgia garantĂĄlja a kivĂĄlĂł minƑsĂ©gƱ termĂ©keket

A Winmed a legjobb anyagokbĂłl kĂ©szĂŒlt termĂ©kek szĂ©les vĂĄlasztĂ©kĂĄt kĂ­nĂĄljuk. Ezek közĂ© tartozik az acĂ©l, a fa vagy a Znal, amely az öntött Ă©rmeink alapjĂĄt kĂ©pezi. Az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pei ĂĄllnak rendelkezĂ©sĂŒnkre, amelyeknek köszönhetƑen gyakorlatilag bĂĄrmilyen megvalĂłsĂ­tĂĄst el tudunk vĂ©gezni. NĂĄlunk Önnek csak a kĂ©pzelete szab hatĂĄrt, minƑsĂ©gĂŒnk, pontossĂĄgunk Ă©s precizitĂĄsunk pedig garancia a legmagasabb minƑsĂ©gƱ termĂ©kekre. Ezt kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl alĂĄtĂĄmasztjĂĄk az iparĂĄgban eltöltött Ă©vek Ă©s a megszerzett tapasztalataink, amelyeknek köszönhetƑen nap mint nap egyedi sportĂ©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk a vilĂĄg legjobb sportolĂłi szĂĄmĂĄra.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az Ön rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
75 x 80 mm
Arany
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!