Baltic Cup Lithuania 2022

A levél alakját pontosan ábrázoló fém érem. Az érem egy táncmotívumot is tartalmazott, amely arra az eseményre utalt, amelyen átadták.

√Ātfut√°si idŇĎ

2

hét*

Lev√©l alak√ļ √©rmek a Balti S√ľgis 2022-ben

A Winmedn√©l az ipar√°g legmodernebb g√©peinek sz√©lesk√∂rŇĪ technol√≥giai k√©pess√©geibŇĎl profit√°lunk. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen b√°rmilyen √©rem elk√©sz√≠t√©s√©re k√©pesek vagyunk, m√©g a legszokatlanabbakat is. Az egyik ilyen megval√≥s√≠t√°s az idei Balti S√ľgisre k√©sz√≠tett t√°ncos √©rmek. Ezek ac√©lb√≥l k√©sz√ľlt √©rmek, amelyeket √©rdekes, lev√©l alak√ļ form√°juk k√ľl√∂nb√∂ztet meg. R√°ad√°sul sz√≠nvil√°guk t√∂k√©letesen illeszkedik az ŇĎszi √©ghajlathoz. EttŇĎl az √©rem igaz√°n elbŇĪv√∂lŇĎnek tŇĪnik. R√°ad√°sul modern form√°ja van. Jobb oldala sz√≠nes nyomtat√°ssal van tele, m√≠g a bal oldala prec√≠z kiv√°g√°sokkal nyŇĪg√∂z le. Ezt eg√©sz√≠ti ki az √©rem k√∂zep√©re nyomtatott, gy√∂ny√∂rŇĪen integr√°lt t√°ncosnŇĎ alakja.

Modern érmek táncversenyekre

C√©g√ľnk √©vek √≥ta k√©sz√≠t gy√∂ny√∂rŇĪ, szem√©lyre szabott √©rmeket. Ezek a t√°ncversenyeken √°tadott d√≠jt√≥l kezdve m√°s sportesem√©nyekig terjednek. Ennek oka, hogy tapasztalatunk, szenved√©ly√ľnk √©s technol√≥gi√°nk r√©v√©n k√©pesek vagyunk b√°rmilyen alkalomra eredeti √©rmet k√©sz√≠teni. N√°lunk √Ėn v√°lasztja ki az √©rem m√©ret√©t, form√°j√°t √©s sz√≠n√©t. Mi t√∂bb, √Ėn d√∂nt az anyagv√°laszt√°sr√≥l, bele√©rtve a nem szabv√°nyos anyagokat is, mint p√©ld√°ul a homok vagy a gyanta. Mindezt az√©rt, hogy az √°ltalunk k√©sz√≠tett √©rmek megfeleljenek az √Ėn elv√°r√°sainak, √©s elk√°pr√°ztass√°k versenyt√°rsait.

Vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot √©s rendeljen √©rmet a rendezv√©ny√©re!

Az √©rem jellemzŇĎi:

B√°rmilyen alak√ļ
50 x 70 mm
Antik arany
standard szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge az √©rem kiv√°laszt√°s√°ban?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!