SportokKosárlabda

Opap Limassol 3X3

Modern kosárlabda trófeák négy színváltozatban, jellegzetes díszítéssel, amely egy mozgásban lévő kosárlabdázót ábrázol. Az egész darabot színes UV nyomtatással borítottuk egy 3D hatás elérése érdekében.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

Egyedi Kosárlabda Díjak az Opap Limassol 3X3 Számára

Azok, akik szeretik a kosárlabda dinamikáját és izgalmát, biztosan értékelni fogják a kosárlabda trófeákat, amiket az Opap Limassol 3X3 számára készítettünk. Ezek a különleges alkotások nemcsak hogy szemet gyönyörködtetőek, de a játék energiájával is pulzálnak.

A kosárlabdázók számára készült díjat pontosan lézerrel vágtuk ki, lehetővé téve számunkra, hogy egyedi formát adjunk nekik. Emellett színes UV nyomtatást alkalmaztunk a felületükre. Továbbá az egész dinamikáját fokozza az esemény logója, egy kosárlabdázó alakja és a tapintással érezhető háromdimenziós elemek.

Winmed – Szenvedély és elkötelezettség minden egyedi trófea iránt

Mint tapasztalt egyedi díjak gyártója, nemcsak egyedi trófeákat, hanem díjkészleteket is készítünk. Az Opap Limassol 3X3 díjakhoz egy gyönyörű készletet készítettünk, amely négy színváltozatban készült kosárlabda trófeákat és hozzáillő személyre szabott érmeket tartalmazott.

Az egész nemcsak gyönyörűen nézett ki, hanem inspirálta a további sikerek elérését is. Ezt és más megrendeléseket végrehajtva felhasználjuk tudásunkat és tapasztalatunkat. Köszönhetően nekik, képesek vagyunk olyan díjakat alkotni, amelyek még a legigényesebb ügyfeleket is kielégítik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az eseményére!

 

 

Méretek:

25

Magasság
(cm)

12

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
3D nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!