BC Žalgiris

Kosárlabda érmek acélból, színes kosárlabda motívumos nyomtatással, amelyek tökéletes díjak a legjobb játékosok számára.

Átfutási idő

2

hét*

A BC Žalgiris kosárlabdázóinak érmeivel ünnepeljük a győzelmeket

A BC Žalgiris számára előkészített díjaink finom és kifejező kosárlabda érmek. Erőt és művészi finomságot ötvöznek. Ezek a személyre szabott, kerekített háromszög alakú érmek a kosárlabda domborművével tűnnek ki. Ezáltal az érmek egyértelműen kapcsolódnak a sportághoz, amelyhez készültek. Mindezt egy szalag koronázza meg, amely nem csak megkönnyíti a díj átadását, hanem gyönyörűen is bemutatja.

Winmed-től szilárd és tartós kosárlabda érmek

Mint elismert egyedi érmek gyártója, arra törekszünk, hogy különleges érmeket készítsünk. Szeretnénk, hogy minden díj megőrizze és elismerje a győzelem pillanatait. Minden kosárlabda érmünket azzal a céllal terveztük, hogy tükrözzék a szenvedélyt és az elkötelezettséget, amely minden sportolót vezet.

Azonban nem csak érmeket találsz nálunk. Nálunk rendelhetsz stílusos éremtartókat is, amelyekkel az érmed dekorációs elemmé válik, ami minden nap emlékeztet a sikeredre.

Szolgáltatásaink teljes körűek, és magukban foglalják az ingyenes árajánlatot, a tervezést, a minták szállítását, valamint a gyors megvalósítást. Függetlenül attól, hogy már van elképzelésed az érem designjáról, vagy inspirációra van szükséged, tanácsadóink itt vannak, hogy megkönnyítsék a projekt megvalósítását.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és rendeld meg az érmedet az eseményedre!

 

Az érem jellemzői:

Bármilyen alakú
75 x 60 mm
Arany
személyre szabott szalag
2d

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás
3D nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!