Ewii Efterskole

Egyedi, lĂ©zerrel pontosan kivĂĄgott acĂ©l Ă©rem. Az Ă©rem közepĂ©t egy szĂ­nes nyomtatĂĄs teszi figyelemremĂ©ltĂłvĂĄ az esemĂ©ny nevĂ©vel egyĂŒtt.

Átfutási idƑ

2

hét*

Egyedi érem rendelése az Ewii Efterskole szåmåra

Az EWII Efterskole Liga DĂĄniĂĄban az e-sport több mint csak jĂĄtĂ©k. SzenvedĂ©ly, amely inspirĂĄlja a fiatalokat tehetsĂ©gĂŒk fejlesztĂ©sĂ©re. Ez a liga vonzza a diĂĄkokat az egĂ©sz rĂ©giĂłbĂłl. LehetƑsĂ©get ad nekik a versengĂ©sre Ă©s barĂĄtsĂĄgok Ă©pĂ­tĂ©sĂ©re. Az esemĂ©ny a jövƑ e-sport csillagait fejleszti.

BĂŒszkĂ©k vagyunk arra, hogy ezt a ligĂĄt egy egyedi, acĂ©lbĂłl kĂ©szĂŒlt Ă©remmel lĂĄthattuk el. SzĂ­nes elemekkel a közepĂ©n Ă©s szöveggel. A forma lĂ©zerrel kĂ©szĂŒlt. Szalaggal is rendelkezik, amelyen az iskola logĂłja lĂĄthatĂł. Ez hangsĂșlyozza egyedisĂ©gĂŒket. ÖrĂŒlĂŒnk, hogy rĂ©szesei lehetĂŒnk ennek a sikernek. Egyedi Ă©rmeink a versengĂ©st Ă©s a barĂĄtsĂĄgot szimbolizĂĄljĂĄk, amelyek az EWII Efterskole LigĂĄban fontosak.

Érmek rendelĂ©sre minden alkalomra

A Winmed egy professzionĂĄlis egyedi Ă©rmek Ă©s trĂłfeĂĄk gyĂĄrtĂłja, amelynek minƑsĂ©gĂ©t EurĂłpa sportarĂ©nĂĄiban is elismerik. KĂŒlönbözƑ sportföderĂĄciĂłkkal egyĂŒttmƱködve hozunk lĂ©tre dĂ­jakat, amelyek tökĂ©letesen tĂŒkrözik a versenyszellemet.

SzolgĂĄltatĂĄsaink magukban foglaljĂĄk a dĂ­jmentes ĂĄrajĂĄnlatot, a tervezĂ©st Ă©s a mintĂĄkat, valamint gyors rendelĂ©si idƑt garantĂĄlnak tovĂĄbbi költsĂ©gek nĂ©lkĂŒl. ÖsztönözzĂŒk, hogy ossza meg velĂŒnk Ă©rme viziĂłjĂĄt – tanĂĄcsadĂłink kĂ©szen ĂĄllnak, hogy minden lĂ©pĂ©snĂ©l segĂ­tsenek, hogy a rendelĂ©si folyamat a lehetƑ legkönnyebb legyen.

A Winmedet vĂĄlasztva az esemĂ©nyĂ©nek egyedĂŒlĂĄllĂł dĂ­jakat biztosĂ­t, amelyeket a rĂ©sztvevƑk pozitĂ­van fogadnak.

Rendelje meg mår ma a személyre szabott érméjének díjmentes årajånlatåt!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 80 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!