Hogyan készítsünk egyedi, személyre szabott trofeát

Van egy trofea ötlet a fejedben. Tudja, hogy hogyan kell kinéznie. Még a színeket is kiválasztotta. Azt azonban nem tudja, hogyan készítse el álmai szobrocskáját. Mi vagyunk a megfelelő választás az Ön számára, mert az Ön elképzelését olyan termékké alakítjuk át, amely megfelel az Ön

Hadd mutassuk meg, hogyan kell csinálni!

Meséljen nekünk a személyre szabott trofeáról

Több éves piaci tapasztalatunkkal a megfelelő kérdéseket tesszük fel, hogy segítsünk megvalósítani a célját.

A válaszok segítenek megérteni, hogy mit is szeretne valójában az ügyfelünk. A mi feladatunk a koncepció kidolgozása a technikai folyamatnak megfelelően.

Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy mit szeret, milyen jellemzői vannak a rendezvénynek, vagy hogy az Ön szervezete hagyományos vagy modern. Még az is fontos, hogy milyen színeket szeretne. Látott már olyan szobrot, amely lenyűgözte? Mutassa meg nekünk! Minél többet mond el magáról, annál jobb személyre szabott szobrot tudunk tervezni.

Válassza ki a trofeája anyagát

Milyen anyagokat kínálunk? A fémmel kezdünk – ez a leggyakrabban használt anyag. Forgácsolhatósága és tartóssága miatt nagyon népszerű. Személyre szabott trofeákat készítünk a legkülönbözőbb formákban. Csak az Ön képzelete szab határt. A precíziós lézervágási technológia teszi ezt lehetővé.

Az üveg trofeák nagyon elegánsan néznek ki, és könnyedséget kölcsönöznek a terveinek. Lehetnek minimalisták, csak szöveggel, vagy nagyon színesek az üvegre történő UV-nyomtatásnak köszönhetően. Az akril elemeket általában más elemekkel kombinálják. Könnyen megmunkálhatóak és vághatóak, az UV-nyomtatásnak köszönhetően színezhetőek.

A személyre szabott trofeák alapjául főként fát és követ használnak. Néha a fa képezi más elemek hátterét. Fő előnye, hogy meleg benyomást kelt és a szobor természetességét szimbolizálja. A márvány alapon igazán érezhető a díj súlya. Ez egy erős anyag, és hosszú évekig tart.

Az anyagokat különböző módon dolgozzák fel. Ha nagyon részletes formát szeretne, a legjobb megoldás, ha fémből készült trófeát választ. Megmunkáló gépeink képesek pontosan kivágni a kívánt formát. Az üveget nehezebb megmunkálni, de lehetőség van szöveg vagy kép nyomtatására.

Melyik trofea formát válassza?

A legmodernebb technológiának köszönhetően a lehetőségek tárháza végtelen! A klasszikus formáktól kezdve, mint pl:

az olyan formákig, mint:

Mit alkottunk már? Személyre szabott trofeák bicikli, tűzoltó, vitorlás hajó, labda, különböző szárnyak és még sok más alakban.

Tervezéseink lehetnek nagyon különlegesek, mint például egy kerék küllők, levelek vonalai vagy akár absztrakt alakok, amelyek mérete kisebb, mint egy fém lemez vastagsága. Természetesen ez az általunk használt anyagtól függ. Ezért a folyamat elején javaslatot teszünk a projektjéhez legjobban illeszkedő darabokra. A technikai lehetőségek széleskörűek, de nem minden anyagot lehet apró darabokra vágni.

Térbeli formákat hozunk létre, hogy a trófea különlegesen nézzen ki. Egy ilyen díj több elemből áll, amelyek összeillesztve egy egész trofekát alkotnak. Általában anyagokat és különböző formákat kombinálunk, és 3D nyomtatást használunk a legjobb vizuális benyomás elérése érdekében.

Válassza ki a színt és a grafikát!

Ne korlátozza magát, és használjon szín- és grafikai elemeket. Ezek mind hozzájárulnak a trófea egyediségéhez. Választhat egy klasszikus színkombinációt, vagy korlátozhatja magát 1 vagy 2 színre, ha valami minimalistábbat szeretne. Ha színes szobrocskát választasz, figyelj az összhatásra. Vonzania kell a figyelmet.

Személyre szabhatja a trofeát saját fotóival vagy grafikáival. A digitális nyomtatással számos lehetőség van színes képek készítésére. A design szinte 100%-ban megegyezik majd az Ön által tervezett trófeával. Ez a mi minőségi garanciánk.

Hogyan lehet szöveggel személyre szabni a díjat?

A legjobb módja a gravírozás elkészítése. Ez általában egy fémlemez a díj talapzatán, de a gravírozás magára a trofeára is elkészíthető. Üvegdíjak esetében az üvegfelületre történő gravírozás minden részletet ideális.

Nyomtathatunk vagy gravírozhatunk konkrét információkat, mint például:

A lézergravírozás fémre vagy fára nem az egyetlen lehetőség. Digitális nyomtatással közvetlenül a díjra helyezhet szöveget és grafikát.

Hogyan kell kinéznie egy személyre szabott üzenetnek? Minden a címzettől és az eseménytől függ. A tipikus információkon kívül tartalmazhat:

Valamit, ami sokáig megmarad és erős hatást gyakorol a jövőben.

Ne korlátozza magát csak az üzenetre. Hangsúlyozza az összhatást különleges betűtípusok vagy grafikai elemek használatával. A szöveg legyen kiemelkedő, és vizuálisan illeszkedjen a díj általános dizájnjához.

Az Ön üzenete teszi a díjat igazán személyre szabott trofeá. A résztvevő számára pedig emléket állít az eseménynek. Minden alkalommal, amikor ránéz a díjra, emlékeket idéz fel, és különleges pillanatokat idéz fel a múltból.

Miért érdemes személyre szabott trofeát vásárolni?

Tapasztalatunk van a különböző típusú díjak gyártásában. A személyre szabott trófeák a legnépszerűbbek közé tartoznak. Különböző anyagokat használunk, hogy különleges, az Ön egyedi igényeinek megfelelő formaterveket készíthessünk.

Sportesemények, üzleti alkalmak vagy különleges események? Nem probléma. Kínálatunk átfogó, és garantálja, hogy minden tekintetben megfelelünk az Ön igényeinek.

Gépeink modernek és fejlettek. Modern technológiákat vezetünk be és fejlesztjük gyártási lehetőségeinket. Új projekteket hozunk létre, és nem félünk a nehéz feladatoktól.

Hasonlóképpen megkönnyítjük ügyfeleink számára a vásárlást. Trófeákat kínálunk minimum egy darabos rendelési mennyiséggel. Ha pedig nagyon gyorsan kell egy trófea, akár 5-6 munkanapon belül is le tudjuk gyártani.

Legyen kreatív szakértői csapatunkkal

A gyártási folyamatunk alapjait már ismeri. A következő lépés, hogy felveszi a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal. Szívesen segítünk Önnek bármilyen aggályával vagy kérdésével kapcsolatban. Tapasztalt grafikusaink segítenek Önnek a vázlattal és a dizájnnal kapcsolatban. Tájékoztatjuk Önt a gyártási lehetőségekről, és tanácsot adunk a legjobb anyagválasztékkal kapcsolatban.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy személyre szabott trofea elkészítése kihívást jelenthet. Tekintse meg a weboldalunkon található galériát, ahol tájékozódhat az általunk már elkészített trófeák típusairól.