SportokFutás

Bearsports

Fém sporttrófeák kerek, enyhén hullámos formával és egy nagy méretű medve díszítéssel, minden darabot különböző színekben UV nyomtatással borítottak.

Átfutási idő

10

munkanap*

Személyre Szabott Díjkollekció Nyomtatással a Bearsportsnál

A Bearsportsnál az atléták egy sor eseményen ragyognak. Kilenc egyedi trófeát készítettünk a különböző versenyekhez. Minden trófea kerek, enyhén hullámos tervezésű, amely tükrözi az életerőt és az ellenálló képességet. Ezenfelül egy medve motívum és kivágások gazdagítják a tervezést. Beleértettük az egyedi logókat és neveket is ezekbe a díszítésekbe.

Szenvedély az Eredeti Egyedi Díjak Alkotásáért

Büszkék vagyunk arra, hogy személyre szabott díjakat készítünk. Kínálatunk magában foglal egyedi trófeákat és teljes készleteket. Minden díj célja, hogy egyedi győzelem jelképe legyen. A győztesek becsben tartják ezeket a jelképeket, amelyek tartós emléket jelentenek teljesítményeikről.

Itt kulcsfontosságú szerepet játszik fejlett berendezésünk. Lehetővé teszi az egyedi tervezéseket bármilyen mennyiségben, így ügyfeleink széles választékot kaphatnak.

A Winmed választása sporttrófea szállítójaként garantálja, hogy az eseménye egyedi díjakkal lesz ellátva, amelyeket a résztvevők lelkesedéssel fogadnak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az eseményére!

Méretek:

20

Magasság
(cm)

15

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!