Which medal choose

A megfelelő érem kiválasztása nehéz lehet, különösen annak, aki először csinál ilyet. Szeretnénk, ha ügyfeleink a lehető legjobban ismernék az általunk kínált érmeket, és megismernék azok előnyeit – és hátrányait is. Ez a cikk segít megérteni a köztük lévő különbségeket.

Rendelésre készülő, személyre szabott érmek kínálatunkban

Cégünk egyedi éremkészítéssel foglalkozik az európai és a világ minden tájáról érkező ügyfelek számára. Tanácsot adunk, megtervezzük, legyártjuk, majd elküldjük a kész érmeket. Könnyedén megrendelheti e 4 éremtípus bármelyikét:

Öntött érmek

Az öntött érmek kétségtelenül az első számú választás, ami az ügyfelek választását illeti. Előállításukhoz modern technológiát használunk, amelynek köszönhetően termékeinket magas minőség jellemzi. Az érmek cink-alumínium ötvözetéből készülnek, ami garantálja a tartósságot és az erősséget. Az öntött érem számos személyre szabási lehetőséget is kínál. Bármilyen formájú érmet elkészíthetünk, az elemeket színes zománcokkal tölthetjük ki, különleges elemeket, domborműveket vagy áttört díszítést adhatunk hozzá.
Az érmeket szabványos vagy személyre szabott szalagokkal látjuk el, amelyeket a kész érmeken varrunk össze.
Ezen érmek gyártási ideje a terv jóváhagyásától számítva körülbelül négy hétig tartott.

Előnyök:

Hátrányok:

Színes nyomtatott öntött érem

Ez a megoldás egyesíti az öntött érem előnyeit a színes nyomtatással. Az éremfelület egy részének simán, üresen hagyása lehetővé teszi számunkra, hogy ezen a területen bármilyen UV színnyomású nyomatot helyezzünk el. Ily módon egy éremforma több különböző nyomatot kaphat, és különböző eseményeken is bevethető. Standard vagy személyre szabott szalagok is használhatók vele.

Sportérem gyártási ideje a terv jóváhagyásától számított 2 hét.
Ezekkel az érmekkel egységes sorozatot hozhat létre, azonos alakú és különböző nyomtatású érmékből. Ez minden bizonnyal motiválni fogja a résztvevőket, hogy részt vegyenek az egész versenysorozaton, és az összes érmet összegyűjtsék.

Előnyök:

Hátrányok:

Fém érem

Ahogy a név is mutatja, ez az éremtípus egy fémlemezből készül, amelyre egy személyre szabott UV-nyomatot helyezünk, 3D-hatással vagy anélkül.
A fém érmeket tovább bontottuk forma szerint, amely lehet szabványos vagy tetszés szerinti.

Fém érem standard alakú

Az acél medálok standard formája 5 kész fémlemez, öt elérhető színben (arany, ezüst, bronz, fekete és fehér).

A standard formájú fém érmek személyre szabása magában foglalja a színes UV nyomtatást az érem egyik vagy mindkét oldalán. Az érmeket más anyagokból készült elemekkel kombinálhatjuk.

5 metall medals

A személyre szabás mértéke:

Standard

STANDARD

akár 0,20 mm-es domború nyomattal és a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével,

Standard plus

STANDARD +

akár 0,75 mm-es domború nyomattal, a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével, különböző struktúrák és textúrák alkalmazásával

Premium

PREMIUM

akár 0,20 mm-es domború nyomattal, a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével és különböző anyagok kombinálásával, valamint gravírozással vagy színes nyomattal történő személyre szabással.

A szabványos éremformák legnagyobb előnye, hogy a terv jóváhagyásától számított 1 héten belül le tudjuk őket gyártani.

Előnyök:

Hátrányok:

Acél érmek bármilyen alakú

A tetszés szerinti alakú fém érmek az acélérmek második típusát alkotják. Lézer segítségével vágjuk ki őket fémlemezből, bármilyen tervezett formában. Az érmek vastagsága 2 és 10 mm közötti lehet, és gazdag színválasztékban kaphatók. A porszórt bevonatú érmek a következő RAL-színekben kaphatók (az antik arany, ezüst és bronz nem szerepel a képen).

Az arany, ezüst és bronz színű érmek lehetnek átlátszatlanok vagy átlátszóak is.

A személyre szabás mértéke:

Standard

STANDARD

akár 0,20 mm-es domború nyomattal és a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével,

Standard plus

STANDARD +

akár 0,75 mm-es domború nyomattal, a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével, különböző struktúrák és textúrák használatával.

Az érmekre enyűgöző áttört díszítéseket készíthetünk és puzzle-érmeket is készíthetünk belőlük. Az érmet személyre szabott vagy szabványos szalag egészítheti ki. A szállítási idő a terv jóváhagyásától számított legalább 2 hetet tesz ki.

Előnyök:

Hátrányok:

Eco érmek

Az ökológia az élet gyakorlatilag minden területén megjelenik. A mi iparágunk sincs ez másképp. Az eco érmek környezetbarát jellegűek, főként azért, mert gyártásukhoz rétegelt lemezt vagy nyírfa korongokat használnak.
A rétegelt lemezből készült érmeket lézergravírozással vagy színes nyomtatással személyre szabjuk, és lehetőség van más anyagokkal (plexi, laminátum) is kombinálni. Az érem kivitelének része a személyre szabott vagy szabványos szalag.

A nyírfakorongból készült érmeket gravírozással vagy színes nyomtatással szabjuk személyre. Az érmeket két méretben készítjük – 60-70 mm, 90-100 mm. A kész nyírfakorong érmet egy juta zsinórra akasztjuk.
Az érmeket, kivitelük ökológiai stílusán kívül a gyártás gyorsasága és az áruk különbözteti meg. Határozottan ez a legolcsóbb, költséggatékony megoldás, amelynek megvan a maga bája, és ráadásul gyönyörű illata is van.

Előnyök:

Hátrányok:

ÖSSZEFOGLALÁS

Ezek a kínálatunkban szereplő összes érem. Megismerte előnyeiket, hátrányaikat és jellemző elemeiket. Reméljük, most már könnyen meg tudja különböztetni őket! A táblázat ezt még könnyebbé teszi.

Öntött érmek Fém érem Eko érem
Az érem típusa Öntött érmek
3D
Öntött érmek
2D
színes nyomtatott
öntött érem
Fém érem
(standard forma)
Fém érem
(bármilyen forma)
-
Anyag Zn-Al Zn-Al Zn-Al Fém Fém Fa, Rétegelt lemez
Érem keresztmetszet
Kétoldalas dombornyomás Uv nyomat Uv nyomat Uv nyomat Uv nyomat / gravírozás
Színkitöltés
(legfeljebb 8 szín)

(legfeljebb 8 szín)
Méret ig 105 x 220 mm ig 105 x 220 mm ig 105 x 220 mm bármi bármi
Bármilyen forma
Áttört díszítés
Vastagság 3-12 mm ~ 3,5 mm 2 mm 2-10 mm 3-10 mm
Termelési idő
(a terv jóváhagyásától számítva)
4 hét 4 hét 2 hét 1 hét 2 hét 1 hét