Klasszikus vagy modern? Hogyan tervezel egy érmet?

A tökéletesen testre szabott érem megtervezéséhez a következő pontokat kell figyelembe venni:

  • Kinek lesz az érem? (Gyermekek, sportolók, alkalmazottak)

  • Milyen eseményre? (Céges rendezvény, sportág, egyéb)

  • Milyen költségvetés áll rendelkezésre?

Az érem elkészítésének számtalan módja van, ebben szívesen segítünk! Tekintse meg széles választékunkat, és inspirálódjon kész éremterveinkből. Segítségünkkel olyan egyedi érmet készíthet, amelyre sokáig emlékezni fog.

Tervezzen klasszikus érmet

Ha egy érem formájára gondol, valószínűleg kör alakban képzeli el. Ez így is van – a kör alakú érem a leggyakrabban használt világszerte. Erre példa a nyári olimpiai játékok érmeinek kialakítása, amelyek szintén a klasszikus kör alakot veszik fel. A téli játékok viszont kreatívabbak, hiszen a forma és az anyag a szervezőtől függ. A klasszikus kör alakú forma sokféle tervezési lehetőséget tesz lehetővé. A forma mellett két anyag közül választhat alapanyagként:

  • Fém (cink-alumínium ötvözet vagy fém)

  • Holz (Birkenholz oder Sperrholz).

A következő lépés a kivitelezés. A fém érmek esetében két lehetőség van:

  • Öntött – cink-alumínium ötvözetből acélformában készül. Többféle színben kapható: fényes arany, ezüst, patinás, zöld, kék és piros bevonat.

  • Fém érem – lézervágással tetszőleges alakban készülnek a megrendelő kívánságai szerint.

Az öntött érmek kiváló minőségű, időtálló jellegű termékek. Szinte minden sportágban használják őket. Tökéletesen alkalmasak kitüntetésként is egy vállalatnál, tudományos rendezvényeken vagy különleges események, például iskolai vagy egyetemi ballagás alkalmával érmeként. Ha szeretné megőrizni az érmek klasszikus jellegét, akkor javasoljuk, hogy 2D vagy 3D öntést válasszon. Cégünket nemcsak a legnagyobb precizitás, hanem a tervezés iránti nagy szenvedély is jellemzi. Az érem minden részlete fontos számunkra, ami garantálja, hogy a legigényesebb ügyfelek igényeit is kielégítjük.

A fémérmek talán nem olyan lenyűgözőek, de az olyan innovatív technológiáknak köszönhetően, mint az UV-nyomtatás, itt is képesek vagyunk egyedi érmet készíteni. A fémérmek esetében rövidebb gyártási időt és megfizethető árat kap.

A környezetvédelmi érmekről nem szabad megfeledkezni. A fenntarthatóság és az ökológia irányába mutató trend egyre erősödik, és egyes szervezők az egyszerű és környezetbarát megoldásokat választják. Érem A fából készült ajándéktárgyak hihetetlen benyomást kelthetnek, különösen, ha lézergravírozást vagy UV-nyomtatást használnak, ami lehetővé teszi a pontos személyre szabást.

Már csak az utolsó lépés hiányzik ahhoz, hogy az érem tökéletesen megmunkált legyen. A szalagot még mindig illessze az éremhez. A fehér vagy a tompa színek remekül fognak mutatni. A szalagra történő szublimálás lehetséges, de ne feledje, hogy ez csak az érem kiegészítésére szolgál. Egy jól megtervezett klasszikus éremnek önmagában nincs szüksége bonyolult szalagokra ahhoz, hogy egyedi legyen.

Modern érmek készítése? Nem probléma!

Ha a klasszikus érem nem felel meg az Ön igényeinek, más megoldásokat is kínálunk. Módosítsa az érem alakját olyan formára, amilyet csak szeretne. Egy éremnek nem kell mindig kerek vagy oválisnak lennie. Javasoljuk, hogy készítsen téglalap, az ábécé egy betűje vagy egy szám alakú érmet. A mai technológiával és a precíziós lézervágással a lehetőségek szinte végtelenek.

Milyen elemeket lehet hozzáadni a modern érmekhez?

A hagyományos elemek mellett léteznek olyan modern kiegészítések is, amelyek teljesen új jelleget adhatnak egy éremnek. Például műgyanta vagy homok hozzáadásával javítható a megjelenés. Lehetőség van arra is, hogy egy iránytűt helyezzenek el az érem belsejében, vagy mozgó elemeket adjanak hozzá, hogy dinamikus hatást érjenek el. Ily módon az érem nem csak egy díj, hanem egy eredeti műalkotás is lesz.

Szeretné, ha az érem sötétben is láthatóvá válna?

Nem probléma! Egyedi technikával az érem egyes elemeit fluoreszkáló festékkel boríthatjuk be, ami eredeti megjelenést kölcsönöz az éremnek. A letisztult forma és a hangsúlyok érdekében javasoljuk, hogy kiegyensúlyozott tónusú, minimalista grafikát adjon hozzá. A modern megjelenés érdekében a szalag színét is hozzá tudjuk igazítani az éremhez. Tapasztalataink és számos megvalósult projektünk igazolja, hogy nem félünk kreatív érmeket készíteni. Ezért kínálunk személyre szabott grafikai tervezést, hogy gyönyörű érmet készíthessünk Önnek. Nem kell aggódnia a technikai akadályok miatt, mivel tapasztalt szakembereink szívesen vállalják a feladatot.

Kérjük, tervezze meg kreatív módon az érmet.

A modern gyártási technológiák, mint például a lézervágás és az UV-nyomtatás, számos olyan lehetőséget nyitnak meg, amelyek nemrég még elérhetetlenek voltak. A legmodernebb berendezésekkel rendelkezünk, amelyek precízen életre keltik elképzeléseit.

Személyre szabott grafikai tervezet

Ahhoz, hogy kreatív érméket tervezzenek, merész vízióra van szüksége. Ehhez tapasztalt szakemberekre van szükség, akik legyőzik az összes kétséget és technikai akadályt. Grafikusaink segítségével olyan érmet tervezünk Önnek, amire mások irigykednek.

Modern berendezések

A mai gyártási technikák, mint például a lézeres vágás és az UV-színnyomtatás, számos olyan lehetőséget kínálnak, amelyek korábban még elérhetetlenek voltak. Rendelkezünk modern berendezésekkel, amelyek pontosan megvalósítják az ötletét az érmen.

Precíziós 3D domborművek

Büszkén ajánljuk Önnek legújabb ajánlatunkat - a 3D technológiával készült érmeket. A 3D technika lehetővé teszi, hogy a hagyományos 2D technikához képest több áttört elemmel rendelkező érmeket készítsünk, ami lenyűgöző megjelenést kölcsönöz nekik és egyedivé teszi őket. A 3D érmek lenyűgözőek, és biztosan kiemelkednek a többi érem közül.

Innovatív színnyomás

A 3D színes nyomtatás lehetővé teszi, hogy fényképeket vagy színes grafikákat nyomtassunk közvetlenül az érmekre. Ez történhet szabványos vagy testreszabott formában, az érem követelményeinek megfelelően. Egy vagy mindkét oldalra nyomtatunk.

Innovatív színes nyomtatás

Minden fém érem esetében 2 szintű személyre szabást kínálunk. A különbség a nyomócső magasságában rejlik, így az érmeket az Ön egyéni igényeihez és preferenciáihoz igazíthatja. Ha a standard formák érdeklik, akkor létezik prémium személyre szabási lehetőség is, amely lehetővé teszi, hogy további anyagokat kombináljon gravírozással vagy színes nyomtatással. Lehetőség van a fémérmek kiválasztott elemeinek festésére is, hogy fokozza azok esztétikáját és növelje értéküket a címzettek szemében.

Adja meg nekünk a lehetőséget, hogy olyan egyedi érmet készítsünk Önnek, amely megfelel az Ön elvárásainak és a legigényesebb ízlésnek is.

Alakítsunk ki egy érmet együtt

Az események nagy száma miatt az érmek nagyon népszerű és sokoldalú megoldást jelentenek. A sportesemények, különösen a futóversenyek, csak egy a számos alkalom közül, ahol érmeket osztanak ki. Évente több száz ilyen eseményre kerül sor, és minden résztvevő büszkén emlékezhet eredményeire ennek a gyönyörű és szimbolikus trófeának köszönhetően. Nem csak a sportban, az érmek a vállalatoknál is népszerűek, ahol a hosszú szolgálatért járó különleges elismerésként adják át őket. A gyerekek viszont születésnapokra vagy más különleges alkalmakra kapnak kifejezetten erre a célra készített érmeket. Az iskolákban és egyetemeken a különböző versenyek és olimpiák résztvevői érmet kapnak eredményeikért.

Egy érem hosszú ideig szép emlékeket biztosít. Tanácsadással állunk rendelkezésére.