Barracuda

Porsz√≥r√°sos feh√©r fest√©sŇĪ, h√°romsz√∂g alak√ļ √©rmek. A feh√©r alapon prec√≠zen kivitelezett sz√≠nes nyomat megragadja a tekintetet.

√Ātfut√°si idŇĎ

2

hét*

H√°romsz√∂g alak√ļ √©rmek a Barracuda versenyre

Az √ļsz√°s egyike azoknak a sport√°gaknak, ahol a sportol√≥ egy√©ni hozz√°j√°rul√°sa sz√°m√≠t. Csak azok √©rnek el jelentŇĎs sikert, akik sok idŇĎt tudnak erre √°ldozni. Ennek elismer√©s√©re csod√°latos √ļsz√≥med√°lokat k√©sz√≠t√ľnk. Egyik diz√°jnunk a Barracuda versenyre k√©sz√≠tett √©rem. Ezt az ac√©l√©rmet h√°romsz√∂g alak√ļ, finoman lekerek√≠tett v√©gŇĪ form√°ja k√ľl√∂nb√∂zteti meg. Feh√©r sz√≠ne t√∂k√©letes h√°tteret biztos√≠t a sz√≠nes nyomtat√°snak, amely mag√°ra vonja a tekintetet. R√°ad√°sul az √©rem k√∂zep√©n f√©lk√∂v√©r betŇĪkkel l√°that√≥ a verseny neve, amely eml√©kezteti a d√≠jazottakat az esem√©nyen val√≥ r√©szv√©telre.

Eredeti √ļsz√≥√©rmek a legjobbaknak

A Winmedn√©l m√°r t√∂bb ezer √ļsz√≥med√°lt k√©sz√≠tett√ľnk. Tov√°bbra is szeretn√©nk e t√©ren kiemelkedŇĎ teljes√≠tm√©nyt ny√ļjtani, √©s olyan d√≠jakat alkotni, amelyekkel mind a szervezŇĎ, mind a d√≠jazott el√©gedett. Ennek √©rdek√©ben az ipar√°g legkorszerŇĪbb g√©pparkj√°t haszn√°ljuk fel. Ennek √©s √∂sszeszokott csapatunknak a seg√≠ts√©g√©vel minden nap szem√©lyre szabott terveket k√©sz√≠t√ľnk √ľgyfeleink ir√°nymutat√°sai szerint. Ne feledje, hogy √Ėn d√∂nthet az √©rem form√°j√°r√≥l, m√©ret√©rŇĎl √©s sz√≠nvil√°g√°l, valamint kiv√°laszthatja az anyagokat is, amelyekbŇĎl elk√©sz√ľl majd. K√≠s√©rletezzen a form√°val, vagy v√°lassza a klasszikusokat. Vel√ľnk csak a k√©pzelete szab hat√°rt √Ėnnek.

Vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot, √©s rendeljen √©rmet rendezv√©ny√©re!

Az √©rem jellemzŇĎi:

B√°rmilyen alak√ļ
45 x 55 mm
Fehér
személyre szabott szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge az √©rem kiv√°laszt√°s√°ban?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!