William the Marshal Cup

Az öntött Ă©rmeket egy cĂ­merre emlĂ©keztetƑ alakban kĂ©szĂ­tettĂŒk el, egy lovagot ĂĄbrĂĄzolĂł dombormƱvel, hĂĄrom klasszikus szĂ­nvĂĄltozatban: arany, ezĂŒst Ă©s bronz.

Átfutási idƑ

4

hét*

A Marsall Vilmos-kupĂĄĂ©rt jĂĄrĂł Ă©rmek hĂĄrom szĂ­nvĂĄltozata

A harcmƱvĂ©szet mint sportĂĄg egyre nĂ©pszerƱbb. Mindezt azĂ©rt, mert nemcsak a fizikai erƑt, hanem a jellemet is formĂĄlja. Az egyik esemĂ©ny, amely erƑteljesen tĂĄmogatja Ă©s segĂ­ti a harcmƱvĂ©szetek szerelmeseinek fejlƑdĂ©sĂ©t, a William the Marshal Cup. Ezen a versenyen a rĂ©sztvevƑk egymĂĄs ellen kĂŒzdenek a legjobb sportolĂł cĂ­mĂ©Ă©rt, amelyet a mi Ă©rmĂŒnkkel dĂ­jaznak. SƑt, a Winmed idĂ©n az elsƑ hĂĄrom helyezettnek kĂ©szĂ­tett Ă©rmeket. Öntött Ă©rmeink a klasszikus szĂ­nekben – arany, ezĂŒst Ă©s bronz – kĂ©szĂŒlnek. A dĂ­jak formĂĄja a cĂ­merre emlĂ©keztet, Ă©s a tökĂ©letesen reprodukĂĄlt lovagi dombormƱnek köszönhetƑen szemet gyönyörködtetƑek. A dĂ­szĂ­tĂ©s alatt hĂĄromdimenziĂłs felirat talĂĄlhatĂł az esemĂ©ny nevĂ©vel. Ez tapinthatĂł, Ă­gy a kitĂŒntetĂ©sek mĂ©g jobban kiemelkednek. Az ĂĄltalĂĄnos kialakĂ­tĂĄs tökĂ©letes, ami minden rĂ©szletĂ©ben megmutatkozik.

Kifejezetten az Ön rendezvĂ©nyĂ©re kĂ©szĂ­tett karakteres Ă©rmek

Minden sportesemĂ©ny mĂĄs Ă©s mĂĄs. EzĂ©rt sportĂĄgtĂłl Ă©s alkalomtĂłl fĂŒggetlenĂŒl eredeti, szemĂ©lyre szabott Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk. Ez azt jelenti, hogy minden megvalĂłsĂ­tĂĄshoz mĂĄskĂ©pp közelĂ­tĂŒnk, Ă©s olyan megoldĂĄsokat keresĂŒnk, amelyek megfelelnek az ĂŒgyfĂ©l elvĂĄrĂĄsainak. Ezt az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkja teszi lehetƑvĂ©, amely lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy gyakorlatilag bĂĄrmilyen projektet elkĂ©szĂ­tsĂŒnk. Nem fĂ©lĂŒnk a kihĂ­vĂĄsoktĂłl, Ă©s minden nap mĂĄs-mĂĄs alakĂș, mĂ©retƱ vagy formĂĄjĂș egyedi Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk. Mindezt Ășgy tesszĂŒk, hogy a vĂ©geredmĂ©ny gyönyörködtesse az ĂŒgyfelet, Ă©s emlĂ©kezetes maradjon a rĂ©sztvevƑk szĂĄmĂĄra, ösztönözve Ƒket a rendezvĂ©ny jövƑbeli kiadĂĄsain valĂł rĂ©szvĂ©telre.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az Ön rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 50 mm
Arany
standard szalag
3d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!