Multivan Windsurf Cup

Az acĂ©lĂ©rmeket hĂĄrom szĂ­nben kĂ©szĂ­tettĂŒk el: arany, ezĂŒst Ă©s bronz. Érdekes formĂĄjuk Ă©s szĂ­nes, ahhoz rendezvĂ©nyhez illƑ motĂ­vummal ellĂĄtott nyomtatĂĄsuk kĂŒlönbözteti meg Ƒket, amelyen ĂĄtadĂĄsra kerĂŒltek.

Átfutási idƑ

2

hét*

Multivan Windsurf Cup Ă©rem hĂĄrom szĂ­nben

Szinte minden sportesemĂ©nyen a hĂĄrom legjobb sportolĂłt vĂĄlasztjĂĄk ki, hogy a dobogĂłra ĂĄllhassanak. MindegyikĂŒket ennek megfelelƑen kell jutalmazni Ă©s megtisztellni. EzĂ©rt szokĂĄs hĂĄrom szĂ­nt hasznĂĄlni az Ă©rmeknĂ©l: aranyat, ezĂŒstöt Ă©s bronzot. A Multivan Windsurf Cup szĂĄmĂĄra ebben a klasszikus szĂ­nösszeĂĄllĂ­tĂĄsban kĂ©szĂ­tettĂŒnk modern acĂ©l Ă©rmeket. Alakjukat a szervezƑ ĂĄltal meghatĂĄrozott motĂ­vumhoz igazĂ­tottuk. Ez fĂ©nyes szĂ­nes nyomtatĂĄssal kĂ©szĂŒlt. RĂĄadĂĄsul a hullĂĄmot Ă©s egy sportolĂł-figurĂĄt ĂĄbrĂĄzolĂł dĂ­szĂ­tĂ©seket maximĂĄlisan megemeltĂŒk, hogy ujjbeggyel vĂ©gigsimĂ­tva Ă©rezni lehessen Ƒket.

SzĂ­npompĂĄs Ă©rmek az Ön rendezvĂ©nyĂ©re

Minden sportesemĂ©ny mĂĄs Ă©s mĂĄs. EzĂ©rt a WinmednĂ©l minden ĂŒgyfelĂŒnk szĂĄmĂĄra egyedi terveket kĂ©szĂ­tĂŒnk. Az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkja lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy gyakorlatilag bĂĄrmilyen Ă©rmet elkĂ©szĂ­tsĂŒnk, formĂĄtĂłl, mĂ©rettƑl vagy szĂ­nösszeĂĄllĂ­tĂĄstĂłl fĂŒggetlenĂŒl. Tapasztalt csapatunk nem fĂ©l a kihĂ­vĂĄsoktĂłl. Csak arra vĂĄr, hogy olyan Ă©rmet kĂ©szĂ­thessen, amelyre a verseny rĂ©sztvevƑi Ă©vekig emlĂ©kezni fognak.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60 x 40 mm
Antik arany
standard szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!