Multivan Windsurf Cup

Az ac√©l√©rmeket h√°rom sz√≠nben k√©sz√≠tett√ľk el: arany, ez√ľst √©s bronz. √Črdekes form√°juk √©s sz√≠nes, ahhoz rendezv√©nyhez illŇĎ mot√≠vummal ell√°tott nyomtat√°suk k√ľl√∂nb√∂zteti meg ŇĎket, amelyen √°tad√°sra ker√ľltek.

√Ātfut√°si idŇĎ

2

hét*

Multivan Windsurf Cup érem három színben

Szinte minden sportesem√©nyen a h√°rom legjobb sportol√≥t v√°lasztj√°k ki, hogy a dobog√≥ra √°llhassanak. Mindegyik√ľket ennek megfelelŇĎen kell jutalmazni √©s megtisztellni. Ez√©rt szok√°s h√°rom sz√≠nt haszn√°lni az √©rmekn√©l: aranyat, ez√ľst√∂t √©s bronzot. A Multivan Windsurf Cup sz√°m√°ra ebben a klasszikus sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°sban k√©sz√≠tett√ľnk modern ac√©l √©rmeket. Alakjukat a szervezŇĎ √°ltal meghat√°rozott mot√≠vumhoz igaz√≠tottuk. Ez f√©nyes sz√≠nes nyomtat√°ssal k√©sz√ľlt. R√°ad√°sul a hull√°mot √©s egy sportol√≥-figur√°t √°br√°zol√≥ d√≠sz√≠t√©seket maxim√°lisan megemelt√ľk, hogy ujjbeggyel v√©gigsim√≠tva √©rezni lehessen ŇĎket.

Sz√≠npomp√°s √©rmek az √Ėn rendezv√©ny√©re

Minden sportesem√©ny m√°s √©s m√°s. Ez√©rt a Winmedn√©l minden √ľgyfel√ľnk sz√°m√°ra egyedi terveket k√©sz√≠t√ľnk. Az ipar√°g legmodernebb g√©pparkja lehetŇĎv√© teszi sz√°munkra, hogy gyakorlatilag b√°rmilyen √©rmet elk√©sz√≠ts√ľnk, form√°t√≥l, m√©rettŇĎl vagy sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°st√≥l f√ľggetlen√ľl. Tapasztalt csapatunk nem f√©l a kih√≠v√°sokt√≥l. Csak arra v√°r, hogy olyan √©rmet k√©sz√≠thessen, amelyre a verseny r√©sztvevŇĎi √©vekig eml√©kezni fognak.

Vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot, √©s rendeljen √©rmet rendezv√©ny√©re!

Az √©rem jellemzŇĎi:

B√°rmilyen alak√ļ
60 x 40 mm
Antik arany
standard szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
3D nyomtat√°s

Seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge az √©rem kiv√°laszt√°s√°ban?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!