Start Cup Croatia

KĂ©toldalĂș ezĂŒst Ă©rem ĂșszĂłversenyekre. A vĂĄjatok Ă©s dombornyomĂĄsok fomĂĄjĂĄban kialakĂ­tott szĂĄmos dĂ­szĂ­tĂ©s hatĂĄrozottan megragadja a tekintetet.

Átfutási idƑ

4

hét*

KĂ©toldalĂș Ă©rmek a Start Cup Croatia-ra

Minden Ă©rem elƑlapjĂĄnak ugyanolyan szĂ©pnek kell lennie, mint a hĂĄtlapjĂĄnak. Emiatt nĂ©hĂĄny ĂŒgyfelĂŒnk olyan Ă©rmek kĂ©szĂ­tetĂ©se mellett dönt, amelyek mindkĂ©t oldalukon gyönyörƱen nĂ©znek ki. Egy ilyen dizĂĄjnra pĂ©lda a Start Cup Croatia-ra kĂ©szĂ­tett öntött Ă©rem. A rengeteg finom vĂĄjat Ă©s dombornyomĂĄs igazĂĄn lenyƱgözƑvĂ© teszi az Ă©rmet. Az elemek pontos kivitelezĂ©sĂ©t acĂ©l öntƑformĂĄk hasznĂĄlatĂĄval Ă©rtĂŒk el, amelyek gyĂĄrtĂĄsi folyamatunkat jellemzik. Az Ă©rmet egy szĂ­nben hozzĂĄ illƑ, az esemĂ©ny nevĂ©vel ellĂĄtott, szublimĂĄciĂłs nyomtatĂĄsĂș szalag egĂ©szĂ­ti ki.

Egyedi Ă©rmek az ĂșszĂłversenyhez

A WinmednĂ©l dedikĂĄlt Ă©rmek kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©re szakosodtunk, minden sportĂĄg szĂĄmĂĄra. EzĂ©rt kĂ­nĂĄlatunkban ĂșszĂłmedĂĄlokat is talĂĄl, amelyeket egyedi megrendelĂ©sĂ©re kĂ©szĂ­tĂŒnk el. Az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkja bĂĄrmilyen formĂĄjĂș, mĂ©retƱ vagy szĂ­nƱ Ă©rem elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ© lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra. LehetƑvĂ© teszi tovĂĄbbĂĄ, hogy a gyĂĄrtĂĄst annak minden szakaszĂĄban ellenƑrizzĂŒk. Így biztos lehet benne, hogy az Ă©rmek, amelyek eljutnak Önhöz, tartĂłsak Ă©s kivĂĄlĂł minƑsĂ©gƱek lesznek, tovĂĄbbĂĄ idƑben megĂ©rkeznek Önhöz!

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60 x 65 mm
Antik ezĂŒst
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!