Start Cup Croatia

K√©toldal√ļ ez√ľst √©rem √ļsz√≥versenyekre. A v√°jatok √©s dombornyom√°sok fom√°j√°ban kialak√≠tott sz√°mos d√≠sz√≠t√©s hat√°rozottan megragadja a tekintetet.

√Ātfut√°si idŇĎ

4

hét*

K√©toldal√ļ √©rmek a Start Cup Croatia-ra

Minden √©rem elŇĎlapj√°nak ugyanolyan sz√©pnek kell lennie, mint a h√°tlapj√°nak. Emiatt n√©h√°ny √ľgyfel√ľnk olyan √©rmek k√©sz√≠tet√©se mellett d√∂nt, amelyek mindk√©t oldalukon gy√∂ny√∂rŇĪen n√©znek ki. Egy ilyen diz√°jnra p√©lda a Start Cup Croatia-ra k√©sz√≠tett √∂nt√∂tt √©rem. A rengeteg finom v√°jat √©s dombornyom√°s igaz√°n lenyŇĪg√∂zŇĎv√© teszi az √©rmet. Az elemek pontos kivitelez√©s√©t ac√©l √∂ntŇĎform√°k haszn√°lat√°val √©rt√ľk el, amelyek gy√°rt√°si folyamatunkat jellemzik. Az √©rmet egy sz√≠nben hozz√° illŇĎ, az esem√©ny nev√©vel ell√°tott, szublim√°ci√≥s nyomtat√°s√ļ szalag eg√©sz√≠ti ki.

Egyedi √©rmek az √ļsz√≥versenyhez

A Winmedn√©l dedik√°lt √©rmek k√©sz√≠t√©s√©re szakosodtunk, minden sport√°g sz√°m√°ra. Ez√©rt k√≠n√°latunkban √ļsz√≥med√°lokat is tal√°l, amelyeket egyedi megrendel√©s√©re k√©sz√≠t√ľnk el. Az ipar√°g legmodernebb g√©pparkja b√°rmilyen form√°j√ļ, m√©retŇĪ vagy sz√≠nŇĪ √©rem elk√©sz√≠t√©s√© lehetŇĎv√© teszi sz√°munkra. LehetŇĎv√© teszi tov√°bb√°, hogy a gy√°rt√°st annak minden szakasz√°ban ellenŇĎrizz√ľk. √ćgy biztos lehet benne, hogy az √©rmek, amelyek eljutnak √Ėnh√∂z, tart√≥sak √©s kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪek lesznek, tov√°bb√° idŇĎben meg√©rkeznek √Ėnh√∂z!

Vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot, √©s rendeljen √©rmet rendezv√©ny√©re!

Az √©rem jellemzŇĎi:

B√°rmilyen alak√ļ
60 x 65 mm
Antik ez√ľst
személyre szabott szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Nagy nyom√°s√ļ √∂nt√©s

Seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge az √©rem kiv√°laszt√°s√°ban?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!