NyereménykészletSportokÚszás

Start Cup Ragazzi Statuette

Egyedi vitorlázó trófea, vitorlás alakú, átlátszó akrilból készült egy arany fém panel hátterével. A sötét fa talapzat kontrasztot és stabilitást biztosít.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

Vitorlázó Trófeák a Start Cup Ragazzi Számára

Egyedi trófeák a Start Cup Ragazzi versenyzői számára, mint egy magas tengeri utazás, tele meglepetésekkel és izgalmakkal. Ezek a gyönyörű díjak, amelyek vitorláshajó formájúak, felidézik a víz elemével összefüggő kalandot és szenvedélyt.

Trófeáink fém, akril és fa talapzat ötvözetéből készülnek. Színes nyomtatással gazdagítottuk a trófeákat, amelyek az esemény nevét is megjelenítik. A tervezés magában foglalja a rangsorolási pozíciót is.

Továbbá minden vitorlázó díj egy személyre szabott érmet is tartalmazó készlettel készül. Ez egy teljes díjkészletet hoz létre, amelyet minden résztvevő büszkén fog kiállítani a gyűjteményében.

Winmed – Az Ön Személyre Szabott Díjainak Alkotói

Mi díjgyártók vagyunk, egyedi trófeákat készítünk, amelyek szintén elérhetők egyező díjkészletek részeként. Ilyen készlet stílusosan összehangolt trófeákat és személyre szabott érmeket tartalmaz, különböző anyagokból készülve. Ezek az anyagok üvegből, fából és fémből terjedhetnek ki egyedi kombinációkig, amelyek szemet gyönyörködtetnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az eseményére!

 

 

Méretek:

30

Magasság
(cm)

14

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Akril
Fa

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!