Balaton Fondo

A szervező logójának formáját felvevő fém trófea, élénk színű, 3D hatású nyomtatással bevont. Az egész egy gravírozott fa alapon található. A trófea az átadás alkalmával még inkább emlékezetes marad.

Átfutási idő

10

munkanap*

A kerékpározás tele van szenvedéllyel és a mi sport trófeainkkal

A Balaton fondo, a prestízsű magyar kerékpárversenyek, évek óta vonzzák a sport rajongóit. Az egyik leginkább várt esemény a Mediofondo verseny, amely a festői Balatonfüreden kezdődik. A kerékpárosoknak 60 km távolságot kell leküzdeniük, 800 m magassággal, a lélegzetelállító Nemzeti Parkon keresztül. A dobogó előkelő helye nemcsak hírnevet, hanem a mi egyedi kerékpáros serlegeket is garantálja a győzteseknek – a kitartás, a kitartás és a győzelem szimbólumait.

Az eredeti trófea a győzelem szimbóluma

A fém trófea-kat, amelyeket kifejezetten erre az alkalomra készítettünk, a kerékpárversenyek megnyerésének különleges szimbólumát jelentik. Vastag, lézerrel vágott fémekből készültek, magas minőségű kőris fából készült alapon állnak, és erőt és hajthatatlanságot sugároznak. A gravírozás az alapon eleganciát ad, hangsúlyozva a serlegek egyedi karakterét. A trófea-k áttört befejezéssel rendelkeznek, amely könnyedséget és finomságot ad nekik. A díj felületén UV-nyomtatást is elhelyeztünk 3D hatással. Élénk, intenzív, ugyanakkor tapintható. Az egész egy eredeti formát alkot, amely a rendezvény logójának hasonmása, amely még inkább hangsúlyozza annak egyediségét.

A Winmed-ben trófea rendelés-t készítünk, amelyek az egész életre szóló emléket jelentenek

A Winmed már évek óta foglalkozik trófea rendelés és értékesítésével. Minden projektünk a szenvedély, az elkötelezettség és a precíz munka eredménye. Megértjük, mennyire fontosak a sportolók számára a serlegek. Ezek nemcsak a győzelem szimbólumai, hanem emléket is jelentenek a sok órányi kemény munkáról és áldozatról. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden trófea egyedülálló legyen, és magában hordozza az eseményhez kapcsolódó érzelmeket, amelyért létrehozták. Ebben segít nekünk az iparágunk legmodernebb gépparkja, amelynek kezelését a legjobb szakemberek végzik!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és rendelj trófea rendelés-t a rendezvényedre!

Méretek:

15

Magasság
(cm)

19

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Fa

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
3D nyomtatás
Lézeres vágás
Gravírozás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!