Rás na mBan

Geometrikus alakú acél érem, amelyet átlátszó lakkal bevont, színes nyomat különböztet meg. Ennek köszönhetően az érem gyönyörűen ragyog!

Átfutási idő

2

hét*

Érem a Rás na mBan-ra

A modern technológia lehetővé teszi számunkra, hogy szokatlan alkotásokat hozzunk létre, amelyek kilépnek a megszokott sémákból. Sok ügyfelünk választ eredeti formát érmei számára. Ez teszi díjaikat figyelemfelkeltővé és emlékezetessé. Erre példa a Rás na mBan számára készített acélérem. Geometrikus alakja van, amelyet az aljának lekerekítésével variáltunk. Ráadásul antikolt ezüst színű felületéb egy tökéletesen kivitelezett, színes nyomatot helyeztünk el. Hogy még jobban nézzen ki, átlátszó lakkot vittünk fel rá, hogy fényes hatást keltsen. A kerékpárost ávrázoló rdíszítés és a felirat háromdimenziós, így az ujjbeggyel is érezhető. Az egészet egy személyre szabott szalaggal koronáztuák meg, amely a díj dizájnjának színeihez illeszkedik.

Kerékpáros érmek, amelyek a rendezvénye névjegyévé válnak

Minden sporteseménynek saját ismertetőjeggyel kell rendelkeznie. Ez nagyon gyakran egy logó vagy egy jellegzetes grafika, amelyet az érmeken való elhelyezéssel még jobban ki lehet emelni. A Winmednél olyan kerékpáros érmeket készítünk, amelyek a személyre szabásnak köszönhetően bármely esemény jelképévé válhatnak. Velünk egyedi érmeket készíthet az Ön által választott formában, színvilágban vagy méretben. Ön dönti el azt is, hogy milyen anyagokból készítsük el az érmet. Ennek révén az Ön érme minden tekintetben ki fog emelkedni a többi közül, az Ön rendezvényének egyedi látványosságává válva. Ez pedig minden bizonnyal növelni fogja az esemény népszerűségét is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen érmet rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Bármilyen alakú
55 x 65 mm
Antik ezüst
személyre szabott szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
3D nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!