Cycle The Lake 333

Egy szokatlan Ă©rem, amely egy lĂĄnccal körĂŒlvett kerĂ©kpĂĄr-fogaskereket ĂĄrbĂĄzol. HĂĄrom szĂ­nben kĂ©szĂŒlt, 3D-s dĂ­szĂ­tĂ©ssel.

Átfutási idƑ

4

hét*

Egy eredeti Ă©rem Cycle The Lake 333-ra

Minden sportesemĂ©ny egyedi megközelĂ­tĂ©st igĂ©nyel az Ă©remgyĂĄrtĂł rĂ©szĂ©rƑl. Ez lehetƑvĂ© teszi, hogy a sportolĂłk nagyszerƱ dĂ­jakat kapjanak, amelyek hosszĂș idƑre emlĂ©kezetessĂ© teszik szĂĄmukra a versenyen valĂł rĂ©szvĂ©telt. KĂ©tsĂ©gtelenĂŒl emlĂ©kezetes az az Ă©rem, amelyet a Cycle The Lake-re kĂ©szĂ­tettĂŒnk. Ez az öntött Ă©rem eredeti, kerĂ©kpĂĄr-fogaskerĂ©kre emlĂ©keztetƑ formĂĄjĂĄval tƱnik ki. EzĂĄltal ideĂĄlisan illeszkedik a kerĂ©kpĂĄrversenyek hangulatĂĄhoz. EzenkĂ­vĂŒl felĂŒletĂ©n szĂĄmos dĂ­szĂ­tĂ©s is talĂĄlhatĂł. A rendkĂ­vĂŒli gondossĂĄg Ă©s precizitĂĄs lehetƑvĂ© tette szĂĄmunkra, hogy tökĂ©letesen mintĂĄzzuk meg a dizĂĄjnt, Ă­gy a szemĂ©lyre szabott Ă©rmek teljes mĂ©rtĂ©kben megfelelnek az ĂŒgyfĂ©l elvĂĄrĂĄsainak.

DedikĂĄlt kerĂ©kpĂĄros Ă©rmek az Ön esemĂ©nyĂ©re

KerĂ©kpĂĄrverseny szervezƑjekĂ©nt bizonyĂĄra tisztĂĄban van azzal, mennyire fontos, hogy rendezvĂ©nyĂ©t kiemelkedƑvĂ© tegye. VĂ©gtĂ©re is az eredeti Ă©s Ă©rdekes versenyek több rĂ©sztvevƑt vonzanak. Az egyik elem, amely kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl növeli a versenyek irĂĄnti Ă©rdeklƑdĂ©st, a legjobb versenyzƑknek ĂĄtadott Ă©rem. CĂ©gĂŒnk kĂŒlönbözƑ sportĂĄgaknak, köztĂŒk a kerĂ©kpĂĄrozĂĄsnak szentelt egyedi Ă©rmek elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©re specializĂĄlĂłdott. A kerĂ©kpĂĄros Ă©rmeket az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkjĂĄban kĂ©szĂ­tjĂŒk LengyelorszĂĄgban. Ennek köszönhetƑen szinte bĂĄrmilyen formatervet el tudunk kĂ©szĂ­teni, amely formĂĄjĂĄval, mĂ©retĂ©vel, a dĂ­szĂ­tĂ©sek szĂĄmĂĄval vagy Ă©pp anyagĂĄval emelkedik ki a mezƑnybƑl.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60 x 60 mm
Antik arany
személyre szabott szalag
3d
åttört díszítés

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!