Parnumaa Voidupuha Maraton 2022

A fĂ©m Ă©rmeket hĂĄrom klasszikus szĂ­nvĂĄltozatban kĂ©szĂ­tettĂŒk el: arany, ezĂŒst Ă©s bronz. TovĂĄbbi ĂĄttört Ă©s szĂ­nes nyomtatĂĄs egĂ©szĂ­tette ki a tervezĂ©st.

Átfutási idƑ

2

hét*

Parnumaa Voidupuha Maraton hårom színƱ érmekkel

A sportversenyeken ĂĄltalĂĄban az elsƑ hĂĄrom helyezett kapja a legnagyobb elismerĂ©st. ErƑfeszĂ­tĂ©seiket megfelelƑ kitĂŒntetĂ©sekkel honorĂĄljĂĄk, amelyeknek az elĂ©rt gyƑzelem rangjĂĄhoz kell igazodniuk. EzĂ©rt kĂ©szĂ­tettĂŒnk acĂ©lĂ©rmeket hĂĄrom szĂ­nvĂĄltozatban a Parnumaa Voidupuha Maraton 2022-re. Arany az elsƑ helyezettnek, ezĂŒst a mĂĄsodik helyezettnek Ă©s bronz a harmadik helyezettnek. Így a futóérmek mĂ©g jobban megkĂŒlönböztetik az egyes sportolĂłk teljesĂ­tmĂ©nyĂ©t. EzenkĂ­vĂŒl az Ă©rmek kerek alakĂșak, amelyet belĂŒl szimmetrikus kivĂĄgĂĄsok variĂĄlnak. Az egĂ©szet szĂ­nes nyomtatĂĄs borĂ­tja, amely tökĂ©letesen kiemeli az Ă©rem központi rĂ©szĂ©n talĂĄlhatĂł dĂ­szĂ­tĂ©st.

Modern Ă©rmek elĂ©rhetƑ közelsĂ©gben

A WinmednĂ©l egyedi megrendelĂ©sre kĂ©szĂ­tĂŒnk Ă©rmeket. Ez azt jelenti, hogy minden egyes ĂŒgyfĂ©l szĂĄmĂĄra eredeti terveket kĂ©szĂ­tĂŒnk, kĂŒlönbözƑ anyagok Ă©s megoldĂĄsok felhasznĂĄlĂĄsĂĄval. CĂ©gĂŒnk az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkjĂĄval rendelkezik, amely lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy gyakorlatilag bĂĄrmilyen medĂĄlt elkĂ©szĂ­tsĂŒnk. SzintĂ©n egy olyan, amely nem szokvĂĄnyos megközelĂ­tĂ©st igĂ©nyel. Nyitottak vagyunk a kihĂ­vĂĄsokra, Ă©s biztosak vagyunk benne, hogy megfelelĂŒnk az Ön elvĂĄrĂĄsainak, Ă©s olyan Ă©rmeket biztosĂ­tunk Önnek, amelyekkel rendezvĂ©nye kiemelkedik a többi közĂŒl.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 70 mm
Antik arany
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!