Donut Who Run

SzĂ­nes fĂ©m Ă©rem, eredeti lĂ©zervĂĄgott formĂĄval. Az Ă©rmet többszĂ­nƱ nyomtatĂĄssal Ă©s kĂŒlönbözƑ formĂĄjĂș kis hĂĄromdimenziĂłs elemekkel dĂ­szĂ­tettĂŒk.

Átfutási idƑ

2

hét*

Szemet gyönyörködtetƑ fĂĄnk alakĂș Ă©rmek

Azok, akik sikeresen cĂ©lba Ă©rtek a Donut Who Run futĂĄson, minden bizonnyal megĂ©rdemelnek egy Ă©des fĂĄnkot. EzĂșttal azonban Ă©des nassolnivalĂł helyett olyan emlĂ©kĂ©rmeket kaptak, amelyektƑl azonnal korogni kezd a gyomruk. Ezek ugyanis olyan acĂ©lĂ©rmek, amelyeket fĂĄnk alakĂșra vĂĄgtak ki. A desszertmotĂ­vum a futĂł hangsĂșlyokkal kombinĂĄlva tökĂ©letesen illeszkedik a verseny hangulatĂĄhoz, Ă©s tökĂ©letesen illik a nĂ©vhez. RĂĄadĂĄsul a feltƱnƑ szĂ­nek Ă©s a szĂłrĂłcukorra emlĂ©keztetƑ hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©s kĂ©tsĂ©gkĂ­vĂŒl emlĂ©kezetessĂ© teszi a futóérmeket. Mindezt egy szublimĂĄciĂłs szalag koronĂĄzza meg, amely tökĂ©letesen illeszkedik a dĂ­j dizĂĄjnjĂĄhoz.

Egyedi megrendelésre készített kivételes érmek

A Winmed szĂ©les vĂĄlasztĂ©ka az egyedi megközelĂ­tĂ©s eredmĂ©nye, Ă­gy nem vagyunk korlĂĄtozva grafikusaink elkĂ©pzelĂ©seire. Meghallgatjuk ĂŒgyfeleinket is, Ă©s megvalĂłsĂ­tjuk elkĂ©pzelĂ©seiket. Ehhez hozzĂĄjĂĄrulnak az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkjai, amelyeket minden megrendelĂ©snĂ©l hasznĂĄlunk. Ez lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy minden megrendelĂ©sĂŒnk gyĂĄrtĂĄsi folyamatĂĄban rĂ©szt vegyĂŒnk. Ez pedig garantĂĄlja Önnek a legmagasabb minƑsĂ©get, a rĂ©szletekre valĂł odafigyelĂ©st Ă©s a gyors ĂĄtfutĂĄsi idƑt. VĂ©gĂŒl is az a cĂ©lunk, hogy a legjobb szolgĂĄltatĂĄst Ă©s termĂ©keket nyĂșjtsuk Önnek, amelyekre minden megrendelĂ©snĂ©l szĂĄmĂ­that.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az esemĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
85 x 80 mm
Lila
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!