Cooltourun

Elegåns futó érmek színes nyomtatåssal, amelyek egy kastélyt és egy håromdimenziós feliratot åbråzolnak az esemény nevével.

Átfutási idƑ

2

hét*

Modern futó érmek gyönyörƱ díszítésekkel

A Cooltourun sportĂ©rmek az Ășj technolĂłgia Ă©s a gyönyörƱ, sportos törtĂ©nelem kombinĂĄciĂłjĂĄnak eredmĂ©nye. A nĂ©gyzet alakĂșra emlĂ©keztetƑ Ă©rmek belsƑ ĂĄttört mintĂĄkkal kĂ©szĂŒlnek, lenyƱgözƑ keretet biztosĂ­tva a központi grafikĂĄnak.

A közĂ©ppontban elhelyezkedƑ markĂĄns kastĂ©lykĂ©p tökĂ©letesen van megvalĂłsĂ­tva a szĂ­nes 3D nyomtatĂĄsnak köszönhetƑen. EzenkĂ­vĂŒl az elegĂĄns hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©s Ă©s az alatta elhelyezett esemĂ©ny nevĂ©t tartalmazĂł felirat tovĂĄbbi mĂ©lysĂ©get ad az összetĂ©telnek.

Winmed – a sportĂ©rmek kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©nek szakĂ©rtƑi

Mint szemĂ©lyre szabott Ă©rmek tapasztalt gyĂĄrtĂłja, ismerjĂŒk azokat a titkokat, amelyek olyan Ă©rmek lĂ©trehozĂĄsĂĄhoz szĂŒksĂ©gesek, amelyek minden gyƱjtemĂ©nyben megĂĄlljĂĄk a helyĂŒket. TermĂ©keink tartĂłssĂĄgot ötvöznek a kivitelezĂ©s precizitĂĄsĂĄval Ă©s az innovatĂ­v nyomtatĂĄsi technikĂĄkkal, hogy egyedi Ă©s szemĂ©lyre szabott dĂ­jakat hozzunk lĂ©tre.

Érmeink nemcsak a sport sikerĂ©nek bizonyĂ­tĂ©kai, hanem minden futĂł gyƱjtemĂ©nyĂ©nek gyönyörƱ elemei is. TovĂĄbbĂĄ, hogy kiemeljĂŒk minden Ă©rem Ă©rtĂ©kĂ©t, ĂŒgyfeleink szĂĄmĂĄra egyedi Ă©remtartĂłkat kĂ­nĂĄlunk. Ezekkel könnyedĂ©n hangsĂșlyozhatja minden dĂ­j egyedisĂ©gĂ©t Ă©s presztĂ­zsĂ©t.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendelje meg a befutóéremet az Ön esemĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
75 x 75 mm
Fehér
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!