Mammutmarsch München

Mammutmarsch Münchenre készült sportérmek egyedi UV nyomtatással készültek, amelyek egy mamutfej arany díszítésével kiemelkednek.

Átfutási idő

2

hét*

A Mammutmarsch München készült gyönyörű sportérmek a részvétel szimbólumai

A Mammutmarsch egyedülálló esemény az extrém túrázás szerelmeseinek. A résztvevők választhatnak a különböző távok közül: 30 km, 55 km, és a legnagyobb kihívást jelentő 100 km, amit 24 órán belül kell teljesíteni. Az esemény nem csak fizikai állóképesség próbája, hanem mentális kihívás is.

A Mammutmarsch eseményeket különböző városokban szervezik, mint például München, ahol a résztvevők teljesen új perspektívából fedezhetik fel a várost. Az útvonalak úgy vannak megtervezve, hogy a résztvevők megismerhessék a városi látványosságokat és a természet szépségét is. Minden esemény egyedi, és saját kihívásokkal és látványosságokkal rendelkezik.

Kérésre készítettünk számukra gyönyörű sportérmeket, amelyek egyedi tervezésükkel tűnnek ki. Fekete színűek, amelyre többszínű UV nyomtatást alkalmaztunk. Ez tökéletesen kiemeli a legfontosabb díszítést, azaz a mamutfej arany grafikáját. Ez adja meg az egésznek a karakterét, és tökéletesen illeszkedik az esemény hangulatához. Ezenkívül az érmekhez sublimációs szalagokat is csatoltunk, amelyeket szintén kifejezetten erre az alkalomra terveztünk. Mindez azért, hogy a futóérmek tökéletes egészet alkossanak.

Winmed – modern megközelítés a sportérmek készítéséhez

Trófea gyártóként és egyedi érmek tervezőjeként függetlenek vagyunk, és magunk döntünk arról, hogyan készítjük el termékeinket. Emellett mi magunk tervezünk, és lehetőséget adunk ügyfeleinknek is arra, hogy saját ötleteiket hozzák. Így, ha már van egy elképzelésed, mi csak a technikai előírásokhoz igazítjuk, és valós termékké alakítjuk. Minden azért, hogy a kész díj megfeleljen az elvárásaidnak és lenyűgözze azokat, akiknek szánod. Látogass el galériánkba, és nézd meg, milyen termékeket készítettünk eddig. Biztosak vagyunk benne, hogy meggyőzünk arról, érdemes velünk együttműködni!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és rendelj érmet a rendezvényedre!

Az érem jellemzői:

Kerek alakú
Ø 60 mm
fekete
személyre szabott szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Nagy nyomású öntés

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!