The Lioness Thunder Roar

A pajzs alakĂș Ă©rmet szĂ­nes nyomtatĂĄssal borĂ­tottuk be. A szemĂ©lyre szabott grafika tartalmazza a szervezett esemĂ©ny összes grafikai elemĂ©t.

Átfutási idƑ

4

hét*

Modern nyomtatott érmek az Oroszlånyi mennydörgésért

Naponta kĂ©szĂ­tĂŒnk Ă©rmeket kĂŒlönbözƑ alkalmakra. MegjelenĂ©sĂŒket egyedi dizĂĄjnnal szemĂ©lyre szabjuk, amelyet az ĂŒgyfĂ©l igĂ©nyei szerint kĂ©szĂ­tĂŒnk el. Az egyik ilyen megvalĂłsĂ­tĂĄs az OroszlĂĄny mennydörgĂ©se cĂ­mƱ filmhez kĂ©szĂ­tett nyomtatott öntött Ă©rmek. Ezek az Ă©rmek nem hasonlĂ­tanak mĂĄs Ă©rmekhez, amelyeket formĂĄjuk Ă©s jellegzetes szĂ­nnyomĂĄsuk kĂŒlönböztet meg. A nyomtatĂĄst az Ă©rem teljes felĂŒletĂ©re felvittĂŒk, Ă­gy az Ă©rem egysĂ©ges Ă©s nagyon jellegzetes megjelenĂ©st kapott. A tökĂ©letesen megjelenĂ­tett oroszlĂĄn grafika igazi figyelemfelkeltƑ, mĂ­g az esemĂ©ny neve Ă©s a szervezƑ logĂłja emlĂ©kezetessĂ© teszi az egĂ©szet.

Egyedi Ă©rmek a WinmedtƑl

CĂ©gĂŒnk nagyra tartja az eredetisĂ©get. Ennek köszönhetƑ, hogy minden egyes termĂ©kĂŒnk mĂĄs Ă©s mĂĄs, Ă©s Ă­gy teljes mĂ©rtĂ©kben az ĂŒgyfelek egyĂ©ni elvĂĄrĂĄsainak megfelelƑen kĂ©szĂŒl. Érmeink egy speciĂĄlisan elƑkĂ©szĂ­tett projekt alapjĂĄn kĂ©szĂŒlnek, amelyet egy tapasztalt csapat vĂ©gez. Mi több, Ă©rmeink gyĂĄrtĂĄsĂĄhoz kihasznĂĄljuk az iparĂĄg legmodernebb gĂ©peinek lehetƑsĂ©geit. Ez lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy a legaprĂłbb rĂ©szletekre is ĂŒgyeljĂŒnk a gyĂĄrtĂĄs minden szakaszĂĄban. Ez garanciĂĄt nyĂșjt Önnek a legmagasabb minƑsĂ©gre Ă©s a megrendelĂ©s gondos kivitelezĂ©sĂ©re, amit több szĂĄz elĂ©gedett ĂŒgyfelĂŒnk is megerƑsĂ­t.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
65 x 60 mm
Barna
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!