Socca Moldova

Modern, hĂĄromszög alakĂș acĂ©l Ă©rem. Az elkĂ©szĂ­tett szĂ­nes nyomatot a lehetƑ legnagyobb mĂ©rtĂ©kben megemeltĂŒk, hogy ujjal Ă©rezhetƑ legyen.

Átfutási idƑ

2

hét*

HĂĄromszög alakĂș Ă©rem a Socca Moldava szĂĄmĂĄra

A WinmednĂ©l bĂĄrmilyen formĂĄjĂș Ă©rmet el tudunk kĂ©szĂ­teni. Erre pĂ©lda az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett Socca Moldova acĂ©lĂ©rem, amelyet a szervezƑ logĂłja ihletett. Az Ă©rem hĂĄromszög alakĂș, finoman lekerekĂ­tett formĂĄja ezĂ©rt kĂ©zzelfoghatĂłan jelkĂ©pezi azt az esemĂ©nyt, amelyen ĂĄtadtĂĄk. RĂĄadĂĄsul az Ă©rem tervezĂ©sekor megtartottuk a szervezƑ jellegzetes szĂ­nvilĂĄgĂĄt. A feltƱnƑ sĂĄrga Ă©s fekete nyomat tökĂ©letesen kiegĂ©szĂ­ti a designt, Ă©s magĂĄra vonja a tekintetet. Az Ă©rem felĂŒletĂ©n talĂĄlhatĂł dĂ­szĂ­tĂ©sek szintĂ©n emlĂ­tĂ©sre mĂ©ltĂłak. Ezek enyhĂ©n domborĂșak, Ă­gy az ujjbeggyel kitapinthatĂłak. EzenkĂ­vĂŒl a fĂ©nyes lakkozĂĄs is kiemeli Ƒket. Az összkĂ©pet egy szĂ©les sĂĄrga szalag zĂĄrja le, amely illeszkedik az Ă©rem szĂ­nvilĂĄgĂĄhoz.

LabdarĂșgĂł Ă©rmek az Ön logĂłjĂĄval

EgyĂ©ni megközelĂ­tĂ©sĂŒnknek köszönhetƑen kĂ©pesek vagyunk arra, hogy mind a sportĂĄgnak, mind az esemĂ©nynek megfelelƑ Ă©rmeket kĂ©szĂ­tsĂŒnk. Az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pei lehetƑvĂ© teszik szĂĄmunkra, hogy többek között az Ön logĂłjĂĄnak megfelelƑ alakĂș Ă©rmeket kĂ©szĂ­tsĂŒnk. Ha azonban mĂĄs formĂĄt szeretne, logĂłjĂĄt szĂ­nes nyomtatĂĄssal is elhelyezheti az Ă©rem felĂŒletĂ©n. BĂĄrmelyiket is vĂĄlasztja, az Ön logĂłjĂĄval ellĂĄtott futballĂ©rem biztosan az Ön rendezvĂ©nyĂ©nek eredeti nĂ©vjegye lesz. Ez nem csak a dĂ­jazottak örömĂ©re szolgĂĄl, hanem arra is ösztönzi Ƒket, hogy rĂ©szt vegyenek a verseny jövƑbeli felvonĂĄsain is.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
40 x 50 mm
Antik ezĂŒst
standard szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

3D nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!