Labdarúgó Érmek Gyerekeknek

Színes, kerek formájú labdarúgó érmek. A színes nyomat élénk színekben és a labdarúgás témája tökéletesen illeszkedik a labdarúgó versenyek hangulatához.

Átfutási idő

2

hét*

A legjobb labdarúgó érmek gyerekeknek

Cégünk modern labdarúgó érmeket készített, amelyek kerek, színesek, és egy labdarúgás motívummal ellátott nyomattal vannak borítva. Az érmeket a legmagasabb minőségű acélból készítettük, ami garantálja a termék szilárdságát és tartósságát. A figyelemfelkeltő acélérmek vidám és élénk színsémájukkal minden sportoló, különösen a fiatalok számára kedvezőek. A labdarúgás motívum, ami a felszínükön látható, karaktert és energiát ad az érméknek. Mindez teszi az általunk készített labdarúgó érmeket kiváló választássá a fiatal, dinamikus labdarúgók számára, és ezek az érmek az állóképesség és a sportban elért siker egyedülálló szimbólumává válnak.

Tapasztalt gyártó, aki szenvedéllyel készíti a labdarúgó díjakat

A Winmed minden sportág számára érmeket és trófeákat gyártó cég. Számunkra minden érem egy történetet mesél, a siker, az állóképesség és az elszántság egyedi szimbólumát képviseli. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk termékeink részleteire és minőségére. Korlátlan lehetőségeink vannak az egyedi érmek készítésére. Függetlenül attól, hogy milyen igényei vannak, képesek vagyunk olyan személyre szabott érmet készíteni, amely megfelel az elvárásainak, sőt, még felülmúlja azt is. Minden arra irányul, hogy az érmek olyan egyediek legyenek, mint az általuk megörökített történetek. Kínálatunkban személyre szabott érmetartókat is találhat, amelyek lehetővé teszik azok megfelelő bemutatását.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen érmet rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Kerek alakú
Ø 75 mm
Fehér
személyre szabott szalag
2d

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!