15th Anniversary Apollon Ladies F.C

KĂ©toldalas, eredeti formĂĄjĂș fĂ©m Ă©rmek. SzĂ­nes nyomtatĂĄssal fedtĂŒk le Ƒket, a grafikĂĄt görög karakterben tartott grafikĂĄval.

Átfutási idƑ

2

hét*

15. évforduló Apollon Ladies F.C megtiszteltetés érmeinkkel

A labdarĂșgĂł Ă©rmek a kĂ­nĂĄlatunk nagy rĂ©szĂ©t kĂ©pezik. Ez azĂ©rt van Ă­gy, mert ez egy nagyon nĂ©pszerƱ sport, amelyet több szĂĄzezer ember jĂĄtszik szerte a vilĂĄgon. A labdarĂșgĂł megvalĂłsĂ­tĂĄsaink között megtalĂĄlhatĂłk a jellegzetes acĂ©l Ă©rmek, amelyeket az Apollon Ladies F.C. 15. Ă©vfordulĂłjĂĄra kĂ©szĂ­tettĂŒnk. Eredeti lĂ©zervĂĄgott formĂĄjuk van, szĂ­nes nyomtatĂĄssal. ErƑs tengerĂ©szkĂ©k szĂ­nösszeĂĄllĂ­tĂĄsuk szemet gyönyörködtetƑ Ă©s emlĂ©kezetes. RĂĄadĂĄsul ezek kĂ©toldalas Ă©rmek, amelyek mind az elƑ-, mind a hĂĄtoldalon dĂ­szĂ­tĂ©ssel vannak ellĂĄtva. Az egĂ©szet egy, a dĂ­j dizĂĄjnjĂĄhoz illeszkedƑ szublimĂĄlt szalag zĂĄrja le.

Kifejezetten az Ön szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tett emlĂ©kĂ©rmek

A WinmednĂ©l olyan Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk, amelyek egyszerre a gyƑzelem szimbĂłlumai Ă©s a sportesemĂ©nyen valĂł rĂ©szvĂ©tel emlĂ©ktĂĄrgyai. Az egyedi kialakĂ­tĂĄssal elĂ©rt eredeti megjelenĂ©sĂŒk rĂĄadĂĄsul megkĂŒlönbözteti Ƒket a többiektƑl. Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen az Ă©rmesek hosszabb ideig emlĂ©keznek az Ă©remszerzĂ©sre, Ă©s Ă­gy az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©nyre is. EzenkĂ­vĂŒl nagyobb valĂłszĂ­nƱsĂ©ggel vesznek rĂ©szt a következƑ rendezvĂ©nyen, Ă©s ajĂĄnljĂĄk a rĂ©szvĂ©telt a jövƑbeli sportolĂłknak.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
65 x 60 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!