Women’s Triathlon

GyönyörƱ szereposztĂĄsĂș Ă©rem, tele szĂ­nes hangsĂșlyokkal. A szĂ­nes nyomtatĂĄst az Ă©remre kĂ©szĂ­tettĂŒk, Ă©s rĂ©szben ĂĄtlĂĄtszĂł lakkal is bevontuk, hogy fĂ©nyesebbĂ© Ă©s 3D-s hatĂĄsĂșvĂĄ tegyĂŒk.

Átfutási idƑ

2

hét*

Eredeti nyomtatott Ă©rmek a nƑi triatlonhoz

A triatlon egy nagyon igĂ©nyes sportĂĄg, amelynek sorĂĄn a rĂ©sztvevƑknek jelentƑs atlĂ©tikai kĂ©pessĂ©gekrƑl kell tanĂșbizonysĂĄgot tenniĂŒk. IgĂ©nyes kihĂ­vĂĄs, ezĂ©rt a versenyszervezƑk gyakran eredeti mĂłdon szeretnĂ©k elismerni a legjobb versenyzƑket. CĂ©gĂŒnk mindig segĂ­t nekik ebben. Ennek oka, hogy a WinmednĂ©l egyedi Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk megrendelĂ©sre. Az egyik ilyen megvalĂłsĂ­tĂĄs egy öntött, lenyomattal ellĂĄtott Ă©rem volt, amelyet a nƑi triatlonra kĂ©szĂ­tettĂŒnk. Ezt a megvalĂłsĂ­tĂĄst szokatlan formĂĄja Ă©s Ă©lĂ©nk szĂ­nei kĂŒlönböztetik meg, amelyek a szĂ­nes nyomtatĂĄsnak köszönhetƑek. Pontos alkalmazĂĄsa lehetƑvĂ© tette szĂĄmunkra, hogy tökĂ©letesen reprodukĂĄljuk a terven talĂĄlhatĂł grafikĂĄt, Ă©s a legaprĂłbb rĂ©szletekre is ĂŒgyeljĂŒnk. Ez teszi a triatlonĂ©rmeket figyelemfelkeltƑvĂ© Ă©s emlĂ©kezetessĂ©. Az egĂ©szet egy rĂłzsaszĂ­nƱ, szemĂ©lyre szabott szalag zĂĄrja le.

SzĂ­nes Ă©rmek az Ön rendezvĂ©nyĂ©re

A szĂ­nek kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl szemet gyönyörködtetƑek. EzĂ©rt a szĂ­nek hasznĂĄlata kĂŒlönösen fontos az Ă©rmek tervezĂ©sĂ©nĂ©l. CĂ©gĂŒnknĂ©l gondoskodunk az összes szĂ­n tökĂ©letes reprodukĂĄlĂĄsĂĄrĂłl, pontosan felhordva azokat az Ă©rem felĂŒletĂ©re. Az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkja segĂ­t ebben. Ennek köszönhetƑen a dĂ­jakat bĂĄrmilyen alkalomhoz igazĂ­thatjuk, legyen az sport- vagy ĂŒzleti esemĂ©ny. Mindezt azĂ©rt, hogy a vĂ©geredmĂ©ny lenyƱgözƑ Ă©s emlĂ©kezetes legyen, növelve az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©ny nĂ©pszerƱsĂ©gĂ©t.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
90 x 100 mm
Zöld
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

3D nyomtatĂĄs
Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!