Trail du Chemin des Dames

KĂ©toldalas arany triatlon Ă©rem kereszt formĂĄjĂĄban, amelyet a Trail du Chemin des Dames rĂ©sztvevƑinek Ă­tĂ©lnek oda.

Átfutási idƑ

2

hét*

Egyedi triatlon Ă©rmek a Trail du Chemin des Dames szĂĄmĂĄra

A Trail du Chemin des Dames egy Ă©ves futĂłesemĂ©ny, amely Chamouille-ban, FranciaorszĂĄgban kerĂŒl megrendezĂ©sre. A futĂłk vĂĄlaszthatnak kĂ©t tĂĄvolsĂĄg közĂŒl: 12 km Ă©s a nehezebb 25 km. Ezek az Ăștvonalak gyönyörƱ tĂĄjakon vezetnek keresztĂŒl, ami kĂŒlönleges lehetƑsĂ©get kĂ­nĂĄl a sportverseny Ă©s a termĂ©szet csodĂĄlĂĄsĂĄnak ötvözĂ©sĂ©re.

A futĂĄs egy nagyobb sportesemĂ©ny rĂ©sze is, amely magĂĄban foglal egy triatlont is. Az esemĂ©ny nem csak ĂĄllĂłkĂ©pessĂ©gi teszt, hanem lehetƑsĂ©g a helyi közössĂ©g tĂĄmogatĂĄsĂĄra Ă©s a Hauts-de-France rĂ©giĂł szĂ©psĂ©gĂ©nek Ă©lvezetĂ©re is.

Az idei kiadĂĄsra cĂ©gĂŒnk triatlon Ă©rmeket kĂ©szĂ­tett az esemĂ©ny rĂ©sztvevƑi szĂĄmĂĄra. Az Ă©rem kereszt alakĂș, arany szĂ­nƱ fĂ©m anyagbĂłl kĂ©szĂŒlt. A közĂ©psƑ rĂ©szen egy nƑi fej profiljĂĄt nyomtattuk, aki babĂ©rkoszorĂșt visel a fejĂ©n. Ez a gyƑzelem Ă©s a megtiszteltetĂ©s szimbĂłluma. A hĂĄtoldalon az esemĂ©ny nevĂ©t helyeztĂŒk el. Az egĂ©szet egy szemĂ©lyre szabott szalaggal egĂ©szĂ­tettĂŒk ki.

A Winmed elkészíti a triatlon érmeidet a versenyedre

Tudjuk, milyen nehĂ©z megfelelƑ dĂ­jakat talĂĄlni az esemĂ©nyedre. Évek Ăłta kĂ©szĂ­tĂŒnk szemĂ©lyre szabott Ă©rmeket Ă©s trĂłfeĂĄkat sportversenyekre EurĂłpa-szerte.

Ha triatlon versenyedre Ă©rmet szeretnĂ©l, a Winmed jĂł vĂĄlasztĂĄs. SzĂĄmos szolgĂĄltatĂĄst kĂ­nĂĄlunk tovĂĄbbi költsĂ©gek nĂ©lkĂŒl, mint pĂ©ldĂĄul 48 ĂłrĂĄn belĂŒli ĂĄrajĂĄnlatot, ingyenes Ă©rem- vagy trĂłfeatervezĂ©st, dĂ­jmentes Ă©remmintĂĄkat Ă©s gyors megrendelĂ©s teljesĂ­tĂ©st.

Oszd meg velĂŒnk az Ă©rem vagy trĂłfea ötletedet – lehet egy kĂ©p, rajz, az esemĂ©ny logĂłja. TanĂĄcsadĂłink minden lĂ©pĂ©sben segĂ­tenek, hogy az egĂ©sz folyamat könnyƱ Ă©s zökkenƑmentes legyen.

Kérj ingyenes årajånlatot a triatlon éremre még ma!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
90 x 85 mm
Arany
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!