Bergwitz Triathlon

A kĂ©k Ă©rem Ă©s a nyomat Ă©lĂ©nk szĂ­nei ötvözĂ©sĂ©nek köszönhetƑen csodĂĄlatos vĂ©geredmĂ©nyt kaptunk. A stĂ­lusos ĂĄttört minta mĂ©g több bĂĄjt kölcsönöz neki.

Átfutási idƑ

2

hét*

SokszínƱ érem a Bergwitz Triathlon-ra

Az egyik elem, amely kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl megragadja a tekintetet, a szĂ­n. MegfelelƑ telĂ­tettsĂ©ge Ă©s kifejezƑereje emlĂ©kezetes Ă©s gyönyörƱen mutat. Ez a szĂ­n elƑnyeit teljes mĂ©rtĂ©kben kihasznĂĄlĂł dizĂĄjn a Bergwitz Triathlon-ra kĂ©szĂ­tett steel medal Ă©rem. Ezt a kerek triatlon Ă©rmet stĂ­lusos ĂĄttört dĂ­szĂ­tĂ©ssel egĂ©szĂ­tettĂ©k ki. A szĂ­npompĂĄs kiegĂ©szĂ­tƑk tökĂ©letesen illeszkednek a kĂ©k ĂĄrnyalathoz, amelyben az Ă©rem kĂ©szĂŒlt. Az egĂ©szet egy gyönyörƱ, a dĂ­j dizĂĄjnjĂĄhoz illeszkedƑ, szublimĂĄciĂłs szalag emeli ki.

Triatlon Ă©rmek, amelyeket nem lehet elfelejteni

SokĂ©ves ĂŒzleti tevĂ©kenysĂ©gĂŒnk sorĂĄn több szĂĄz triatlonverseny-szervezƑvel dolgoztunk egyĂŒtt. A WinmednĂ©l több ezer eredeti dizĂĄjnt kĂ©szĂ­tettĂŒnk szĂĄmukra, egyedi tervezĂ©s alapjĂĄn. VelĂŒnk igazĂĄn egyedi Ă©rmet kĂ©szĂ­thet, bĂĄrmilyen alakban, mĂ©retben Ă©s szĂ­nben. TovĂĄbbi elemek, pĂ©ldĂĄul hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sek vagy nem szabvĂĄnyos anyagok, pĂ©ldĂĄul homok gasznĂĄlatĂĄval mĂ©g inkĂĄbb kiemelkedƑvĂ© teheti az Ă©rmet. Ez pedig növeli az esemĂ©nye ismertsĂ©gĂ©t, Ă©s mĂ©g több rĂ©sztvevƑt vonz.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 60 mm
KĂ©k
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

3D nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!