Phoenix Kids Triathlon

KiemeltĂŒk az ezĂŒstszĂ­nƱ, öntött, kerek Ă©rmet a szervezƑ logĂłjĂĄval Ă©s az esemĂ©ny nevĂ©vel szĂ­nesben. Ezeket az elemeket szĂ­nes nyomtatĂĄssal is lefedtĂŒk.

Átfutási idƑ

4

hét*

Szemet gyönyörködtetƑ Ă©rmek a Phoenix Kids Triatlonon

Minden sportesemĂ©ny közös jellemzƑje a dĂ­jak. A legnĂ©pszerƱbb tĂ­pusuk az Ă©rem, amelyet a WinmednĂ©l egyedi megrendelĂ©sre kĂ©szĂ­tĂŒnk. Egyik egyedi megvalĂłsĂ­tĂĄsunk a Phoenix Kids Triathlonra kĂ©szĂ­tett nyomtatott öntött Ă©rmek. A triatlonĂ©rmek kerek formĂĄjĂșak Ă©s ezĂŒstszĂ­nƱek, felĂŒletĂŒk finoman csillog a fĂ©nyben. EzenkĂ­vĂŒl az Ă©rem közĂ©psƑ rĂ©szĂ©n szĂ­nes nyomtatĂĄsban szerepel a szervezƑ logĂłja Ă©s az esemĂ©ny neve. A dekorĂĄciĂłk jellegzetes szĂ­neinek köszönhetƑen az összhatĂĄs figyelemfelkeltƑ Ă©s emlĂ©kezetes, Ă­gy a rĂ©sztvevƑk mĂ©g sokĂĄig emlĂ©kezni fognak a versenyen elĂ©rt sikerĂŒkre.

Egyedi Ă©rmek az Ön logĂłjĂĄval

SzeretnĂ©, ha Ă©rmei szorosan kapcsolĂłdnĂĄnak az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©nyhez? Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzĂĄadja a logĂłjĂĄt, amelyet tökĂ©letesen reprodukĂĄlva a rĂ©sztvevƑk emlĂ©kezni fognak rĂĄ. Ezt könnyedĂ©n megteheti cĂ©gĂŒnkkel, amely minden megrendelĂ©shez egyedi designt kĂ©szĂ­t, amely magĂĄban foglalja az ĂŒgyfĂ©l összes irĂĄnyelvĂ©t. Ez biztosĂ­tja, hogy a vĂ©geredmĂ©ny megfeleljen az Ön elvĂĄrĂĄsainak. LogĂłkat Ă©s egyĂ©b dĂ­szĂ­tĂ©seket adhatunk hozzĂĄ kĂŒlönbözƑ technikĂĄkkal. Ezek egyike a szĂ­nes nyomtatĂĄs, amely lehetƑvĂ© teszi bĂĄrmilyen grafika tökĂ©letes reprodukĂĄlĂĄsĂĄt. Így az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett Ă©rmek egyediek lesznek, Ă©s megkĂŒlönböztetik az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©nyt.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 60 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!