Sportok

Uckermark-Open

A trófea két fém elem kombinációjából készült. Érdekes formájával tűnik ki, amely tökéletesen illeszkedik ahhoz a rendezvénytípushoz, amelyen bemutatják.

Átfutási idő

10

munkanap*

Elegáns sporttrófea az Uckermark-Openen

Minden győzelemnek megvan a maga egyéni jellege. Ugyanez vonatkozik azokra a díjakra is, amelyeket mi a Winmednél nap mint nap készítünk ügyfeleink számára. Az egyik ilyen egyedi megvalósítás az Uckermark-Openre készített szobrocskák. Ezeket a trófeákat két fémlap kombinálásával hozták létre. Az egyikre egy jellegzetes színes nyomtatást helyeztünk, míg a másikat a sportág jellegzetes formájára vágtuk. Mindkét elem tökéletesen idézi a sportrivalizálás hangulatát, és tökéletes kivitelezéssel hívja fel magára a figyelmet. Ezenkívül a szobor egy fából készült talapzaton áll. A talapzaton pedig egy emléktábla található a versenyző által elfoglalt helyezéssel kapcsolatos információkkal.

Modern szobrocskák víz motívumokkal

Minden szobrocskánk tökéletesen illeszkedik ahhoz az eseményhez, amelyen bemutatásra kerül. Ezt az iparág legkorszerűbb gépei által biztosított innovatív technológia teszi lehetővé. Kiterjedt használata szinte korlátlan számú innovatív megoldást tesz lehetővé. Nálunk szinte bármilyen alakú, méretű vagy formájú trófeát tervezhet és készíthet. Ráadásul számos anyag közül választhat, és akár kombinálhatja is őket. Mindezt annak érdekében, hogy a trófea megfeleljen az Ön elvárásainak, és tökéletesen illeszkedjen az Ön által szervezett eseményhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

22

Magasság
(cm)

9

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Fa

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!