Overall Winner

Egy színes nyomtatással ellátott fémtrófea, amelyet egy fekete márványalapra helyeztünk. A maximálisan megemelt szöveg és grafikai elemek 3D-s hatást keltenek.

Átfutási idő

10

munkanap*

Kerek fém trófea az összesített győztesnek

A szép, formás sziluett kétségtelenül a sportolók védjegye. Ezért néhányan közülük olyan egyedi versenyeken való részvételt választanak, ahol a tökéletes, sportos sziluett tökéletes bemutatása nagy szerepet játszik. Egy ilyen verseny győztesének ezért olyan díjat kell kapnia, amely olyan szép, mint a teste. A Winmednél ezért egyedi trófeákat készítünk megrendelésre. Egy ilyen megvalósításra példa az Overall Winner számára készített fém trófea. Lézerrel vágtuk ki a kör alakú formát, amivel hihetetlenül pontos hatást értünk el. Ezen kívül színes nyomatot vittünk fel a fém felületére, amelyet ezután fényes lakkal fedtünk le. Az egész készlet egy tömör fekete márvány alapon.

Modern sport szobrocskák az Ön rendezvényére

A szobrok olyan egyedi díjak, amelyek a győzelem fontosságát és lényegét hangsúlyozzák. Ezek egyben fontos emléktárgyak is, amelyeket az otthonban díszhelyen helyeznek el. Érdemes tehát személyes hangvételűvé tenni őket a tervezésbe való beépítéssel. Nálunk minden trófeát személyre szabhat az anyag, a forma, a méret vagy a színösszeállítás kiválasztásával. Ráadásul a különböző formákat keverheti egymással, és szinte szabadon kísérletezhet, például 3D nyomtatóval kinyomtatott elemeket adhat hozzá. Mindez tökéletesen az esemény jellegéhez igazodva, hogy a címzettek hosszabb ideig emlékezzenek az eseményen való részvételre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

18

Magasság
(cm)

11

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!