NyereménykészletSportokAmerikai futball

Rostock Griffins Trófea

Egy modern acélból készült szobor, amit színes nyomtatás fedi 3D elemekkel. A kifinomult részleteknek és az összehangolt színeknek köszönhetően tökéletes befejezése a sportversenynek.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

A tökéletes trófea a Rostock Griffins számára

Az amerikai futballban aratott győzelem az erő, stratégia és művészi játék keveréke. A Rostock Griffins számára készült fémből készült trófeák tökéletesen tükrözik ezt. Fekete acélból készítettük őket, és színes nyomtatással vontuk be őket, amely tökéletesen összehangolt színkompozíciót alkot. A szobor központi eleme a név, amelyet 3D nyomtatással készítettünk. Ez az innovatív részlet mélységhatást ad hozzá és magára vonja a tekintetet, hangsúlyozva a díj egyediségét. Ráadásul a szobor tökéletesen kiegészíti az érméket, amelyek együtt egyedi szettet alkotnak, amiről minden sportoló biztosan álmodik.

Ünnepelje a győzelmet eredeti díjainkkal

Díjak gyártójaként hiszünk abban, hogy minden győzelem rendkívüli emléket érdemel. Csapatunk tele van szenvedéllyel és kreativitással, és minden általunk létrehozott díj a részletekre fordított figyelem és a minőség eredménye. Ezért amerikai futball szobrunk egy szettel kapható, amely tökéletesen összeillő fémből készült érméket tartalmaz. A díjak együtt koherens egészet alkotnak, amely gyönyörűen néz ki a győztes polcán, emlékeztetve őket teljesítményükre. Ez teszi a tökéletes ajándékká minden amerikai futball játékos vagy a rendkívül izgalmas sport rajongója számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát a rendezvényére!

Méretek:

17

Magasság
(cm)

11

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!