Mini World Cup Dublin

Modern lĂ©zer vĂĄgott Ă©rem. KĂŒlönlegessĂ©ge a szokatlan forma Ă©s a szĂ­nes nyomtatĂĄssal kĂ©szĂŒlt futballmotĂ­vumok.

Átfutási idƑ

2

hét*

A dublini Mini VilĂĄgkupa labdarĂșgĂłtorna Ă©rme

A futballban a csapatok nyernek. Minden siker azonban tucatnyi egyĂ©ni tehetsĂ©gbƑl ĂĄll. Ezek mind a labdarĂșgĂłk, mind az edzƑk tehetsĂ©gei. Egy labdarĂșgĂłverseny szervezƑjekĂ©nt bizonyĂĄra Ön is tisztĂĄban van azzal, hogy minden rĂ©sztvevƑt ennek megfelelƑen kell jutalmazni. Erre a cĂ©lra az eredeti Ă©rmek, amelyeket mi a WinmednĂ©l egyedi megrendelĂ©sre kĂ©szĂ­tĂŒnk, a legmegfelelƑbbek. Az egyik ilyen megvalĂłsĂ­tĂĄs az az acĂ©l Ă©rem, amelyet kifejezetten a dublini Mini VilĂĄgbajnoksĂĄgra kĂ©szĂ­tettĂŒnk. Ezt az Ă©rmet lĂ©zerrel pontosan kivĂĄgtĂĄk. Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen szokatlan formĂĄjĂĄval Ă©s tökĂ©letesen finom rĂ©szleteivel tƱnik ki. EzenkĂ­vĂŒl a felĂŒletĂ©n szĂ­nes UV-nyomat talĂĄlhatĂł, amely tökĂ©letesen tĂŒkrözi az esemĂ©ny futballhangulatĂĄt. A teljes design gyönyörƱen van bemutatva, Ă©s egy katalĂłgusszalaggal egĂ©szĂ­ti ki a megfelelƑ szĂ­nekben…..

Eredeti futball Ă©rmek az Ön rendezvĂ©nyĂ©re

Minden futballesemĂ©ny mĂĄs Ă©s mĂĄs, ezĂ©rt Ă©rdemes szemĂ©lyre szabott Ă©rmekkel megemlĂ©kezni rĂłluk. KĂ­nĂĄlatunkban egyedi futball Ă©rmeket talĂĄl, amelyeket szenvedĂ©lyesen kĂ©szĂ­tĂŒnk. A legmagasabb minƑsĂ©gƱ anyagokat Ă©s az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pei ĂĄltal biztosĂ­tott innovatĂ­v technolĂłgiĂĄt hasznĂĄljuk az elkĂ©szĂ­tĂ©sĂŒkhöz. NĂĄlunk bĂĄrmilyen formĂĄjĂș, mĂ©retƱ Ă©s szĂ­nƱ Ă©rmet kĂ©szĂ­thet. A kĂ­nĂĄlatunkban szereplƑ öntött Ă©rmek Ă©rdekes Ă©s szokatlan dĂ­szĂ­tĂ©sekkel is variĂĄlhatĂłk. Ez minden bizonnyal növeli az esemĂ©ny nĂ©pszerƱsĂ©gĂ©t Ă©s elismertsĂ©gĂ©t.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
50 x 65 mm
fekete
standard szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
Festékszórås

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!