Bergwitz Triathlon 2022

A kerek fĂ©m Ă©rmet lĂ©zervĂĄgĂĄssal kĂ©szĂ­tettĂŒk el fekete szĂ­nben. TöbbszĂ­nƱ, Ă©les, fluoreszkĂĄlĂł szĂ­nekben pompĂĄzik.

Átfutási idƑ

2

hét*

SzĂ­nes Ă©rmek a Bergwitz Triathlon 2022 versenyen

Nyomtatott Ă©rmeink kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl kiemelkednek Ă©lĂ©nk szĂ­neikkel Ă©s tökĂ©letesen reprodukĂĄlt grafikĂĄjukkal. Az egyik ilyen megvalĂłsĂ­tĂĄs a Bergwitz Triathlon 2022 szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tett acĂ©lĂ©rmek. Ezek a modern triatlonĂ©rmek kerek formĂĄjĂșak Ă©s erƑs fekete szĂ­nĂŒkkel tƱnnek ki, ami tökĂ©letes hĂĄtteret biztosĂ­t a dĂ­szĂ­tĂ©seknek. EzĂ©rt kiegĂ©szĂ­tettĂŒk dizĂĄjnjukat egy geometrikus motĂ­vummal ellĂĄtott, többszĂ­nƱ nyomtatĂĄssal. EzenkĂ­vĂŒl az Ă©rem felĂŒletĂ©n szĂĄmos hĂĄromszög alakĂș hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©s talĂĄlhatĂł. Ezek hozzĂĄjĂĄrulnak az ĂĄltalĂĄnos kifejezĂ©shez, Ă©s mĂ©g figyelemfelkeltƑbbĂ© teszik az Ă©rmeket.

LenyƱgözƑ Ă©rmek az Ön rendezvĂ©nyĂ©re

Egy sportesemĂ©ny szervezƑjekĂ©nt Ön tudja a legjobban, hogy milyen dĂ­jakra van szĂŒksĂ©ge a sportolĂłknak. EzĂ©rt a Winmed gyakorlatilag bĂĄrmilyen Ă©remtervet meg tud valĂłsĂ­tani, mĂ©g a szokatlan dĂ­szĂ­tĂ©seket is beleĂ©rtve. Hiszen mĂĄr kĂ©szĂ­tettĂŒnk Ă©rmeket forgĂł elemekkel, gyantĂĄval vagy homokkal. Nyitottak vagyunk a kihĂ­vĂĄsokra, Ă©s kĂ©szen ĂĄllunk az Ön eredeti ötletĂ©re, amelyet szĂ­vesen megvalĂłsĂ­tunk.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 70 mm
fekete
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!