Crow Mountain Survival

A szokatlan formĂĄjĂș ezĂŒst öntött Ă©rmet hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sekkel Ă©s egy hozzĂĄ illƑ fekete nyomtatĂĄssal töltöttĂŒk meg.

Átfutási idƑ

4

hét*

Egy lenyƱgözƑ hĂĄromdimenziĂłs Ă©rem a Crow Mountain SurvivalnĂĄl

Az Ă©rem több okbĂłl is Ă©rdekes lehet. Ezek közĂ© tartozik az anyag, a minƑsĂ©g, a mĂ©ret, a forma vagy a dĂ­szĂ­tĂ©s tĂ­pusa. Mindezen elemek szemĂ©lyre szabĂĄsĂĄt ĂŒgyfeleink egyedi tervezĂ©se teszi lehetƑvĂ©. Ezt hasznĂĄlta a Crow Mountain Survival nĂ©ven megrendezett elkĂ©pesztƑ akadĂĄlyfutĂĄs szervezƑje. A WinmednĂ©l egyedi Ă©s rendkĂ­vĂŒl tartĂłs öntött Ă©rmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk erre az alkalomra. Szokatlan formĂĄjĂșak, Ă©s a dĂ­j teljes felĂŒletĂ©n elhelyezett hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sek kĂŒlönböztetik meg Ƒket. Az ujjbegyek alatt Ă©rezhetƑ felvonĂłkat elegĂĄns fekete nyomattal is bevontuk, amely tökĂ©letesen beleolvad az ezĂŒst hĂĄttĂ©rbe. Az egĂ©szet egy tökĂ©letesen illeszkedƑ szublimĂĄciĂłs szalaggal koronĂĄzzuk meg.

Eredeti Ă©rmek egy tapasztalt gyĂĄrtĂłtĂłl

CĂ©gĂŒnk Ă©vek Ăłta gyĂĄrt Ă©rmeket kĂŒlönbözƑ alkalmakra. Ezek közĂ© tartoznak az OCR-Ă©rmek is, amelyeket mindig az adott esemĂ©ny klĂ­mĂĄjĂĄhoz igazĂ­tunk. Így teljes mĂ©rtĂ©kben tĂŒkrözik a verseny hangulatĂĄt. GyĂĄrtĂĄsi lehetƑsĂ©geink szinte korlĂĄtlanok. Ennek oka, hogy az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pei ĂĄllnak rendelkezĂ©sĂŒnkre, amelyek lehetƑvĂ© teszik szĂĄmunkra, hogy kĂŒlönbözƑ alapanyagokbĂłl, bĂĄrmilyen formĂĄban Ă©s mĂ©retben kĂ©szĂ­tsĂŒnk Ă©rmeket. EzenkĂ­vĂŒl minden egyes megvalĂłsĂ­tĂĄshoz egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©st alkalmazunk. Ennek eredmĂ©nyekĂ©nt kĂ©pesek vagyunk olyan eredeti dĂ­jat lĂ©trehozni, amely teljes mĂ©rtĂ©kben megfelel minden sportverseny szervezƑjĂ©nek elvĂĄrĂĄsainak.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
65 x 65 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!