SportokOCR

La Strazzata Urban OCR

Kerek fém trófea stílusos áttört díszítéssel. Az egész három színben, kissé megemelt és lakkozott lenyomatu nyomtatással kapható.

Átfutási idő

10

munkanap*

Kerek trófea áttört munkával a La Strazzata Urban oldalon.

A futás az egyik legnépszerűbb sportág. Ezért számos kapcsolódó sportág kíséri. Ezek közül az akadályfutás külön figyelmet érdemel. Ezek során a legjobb résztvevők OCR-emlékdíjakat kapnak. Így volt ez a La Strazzata Urbanon is. Az esemény szervezője azonban úgy döntött, hogy megkülönbözteti magát a többi eseménytől. A legjobb résztvevőknek egyedi készítésű sporttrófeákat ajándékozott. Ezeket a Winmed tapasztalt csapata készítette, amely egy egyszerű, kerek trófeaformát választott. Szakembereink azonban úgy döntöttek, hogy ezt a klasszikus formát áttört kivágásokkal teszik változatosabbá. Ezek ragyogóan kiemelik a díj központi részén található színes UV-nyomatot. Fém trófeáink emellett három színben kaphatók, és háromdimenziós díszítésekkel, valamint masszív márvány talapzattal tűnnek ki. Az összkép gyönyörű és emlékezetes.

Az Ön rendezvényének szentelt díjazások sorozata

Cégünknél különböző típusú díjakat készítünk, amelyeket számos sporteseményen adnak át. Ezek közé tartoznak az OCR-versenyek, amelyek az egyik legjellegzetesebb versenyek közé tartoznak. Szakembereink tisztában vannak azzal, hogy a győzteseknek átadott díjaknak ugyanilyen jellegzetesnek kell lenniük. Ezért minden egyes megvalósításunkat egyedi alapon készítjük el. Így garantált, hogy a nyeremények teljes mértékben megfelelnek az Ön elvárásainak. Mi több, az áruk nem fogja megterhelni a költségvetését. Trófeáinkat ugyanis minden egyes megrendelő pénzügyi lehetőségeihez igazítjuk. Az áruk a tervezés összetettségétől és a megrendelés nagyságától függ. Tehát bármilyen körülmények között is legyen, eredeti trófeáinkat megengedheti magának.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

28

Magasság
(cm)

20

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!