Honved Kadet Kupa

Fekete acél sportérmek, UV-színes nyomtatåssal és håromdimenziós díszítéssel, amelyek az verseny hangulatåhoz kapcsolódnak.

Átfutási idƑ

2

hét*

A HonvĂ©d Kadet Kupa megörökĂ­tve cĂ©gĂŒnk Ă©rmekĂ©nt

Fekete, acĂ©lbĂłl kĂ©szĂŒlt egyedi Ă©rmek a HonvĂ©d Kadet Kupa szĂĄmĂĄra, amelyek tĂșllĂ©pik a kĂ©pzelet Ă©s az innovĂĄciĂł hatĂĄrait. Érdekes formĂĄjuk Ă©s szĂ­nes nyomatuk lenyƱgözƑ esztĂ©tikĂĄt teremt, amely mellett senki sem mehet el közömbösen. RĂĄadĂĄsul a medalion közepĂ©n talĂĄlhatĂł elegĂĄns dĂ­szĂ­tĂ©s kĂŒlönleges hatĂĄst kelt.

Ez kiemelkedik a hĂĄromdimenziĂłs kialakĂ­tĂĄsĂĄval, rendkĂ­vĂŒl dinamikus hatĂĄst lĂ©trehozva. Mindezt sikeresen egĂ©szĂ­tik ki az esemĂ©ny nevĂ©vel ellĂĄtott, vilĂĄgos feliratok, amelyeket mind a dĂ­szĂ­tĂ©s fölĂ©, mind alĂĄ helyeztĂŒnk.

MegbĂ­zhatĂł Ă©rem gyĂĄrtĂł minden alkalomra

A WinmednĂ©l tisztĂĄban vagyunk a rĂ©szletek fontossĂĄgĂĄval. Mint tapasztalt Ă©rem gyĂĄrtĂł, arra törekszĂŒnk, hogy szemĂ©lyre szabott Ă©rmeket hozzunk lĂ©tre, amelyek nemcsak esztĂ©tikusak, hanem tartĂłsak Ă©s ellenĂĄllĂłak is.

EzĂ©rt minden egyes Ă©rmĂŒnk Ă©s trĂłfeĂĄnk bizonyĂ­tĂ©k arra, mennyire komolyan vesszĂŒk a precizitĂĄst Ă©s a minƑsĂ©get. Emellett kĂ­nĂĄlunk Ă©remtartĂłkat is, amelyek elegĂĄns Ă©s praktikus megoldĂĄst nyĂșjtanak a dĂ­jak kiĂĄllĂ­tĂĄsĂĄra.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendelje meg az Ă©rmet az Ön esemĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
80 x 75 mm
fekete
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!