Xletix Challenge

OCR érmek az "X" betƱ formåjåban öntve, håromdimenziós díszítésekkel és kivågåsokkal, amelyek karaktert adnak az egésznek.

Átfutási idƑ

4

hét*

Jellegzetes Ă©rmek az akadĂĄlyfutĂĄsokhoz, kĂŒlönleges Xletix Challenge versenyre

SĂĄr, föld Ă©s akadĂĄlyok, amelyek lekĂŒzdĂ©se egyedĂŒlĂĄllĂł elĂ©gedettsĂ©get nyĂșjt. Ezek az OCR futĂĄs, azaz az akadĂĄlyfutĂĄs legnĂ©pszerƱbb aspektusai a legkitartĂłbb futĂłk szĂĄmĂĄra.

A versenyzƑk kĂŒlönösen kedvelik a Xletix Challenge rĂ©szvĂ©telĂ©t, ami ebbe a futĂłkategĂłriĂĄba tartozik. Ennek fĂ©nyĂ©ben a szervezƑk Ășgy döntöttek, hogy kĂŒlönleges mĂłdon tisztelegnek a rĂ©sztvevƑk elƑtt, egyedi Ă©rmekkel, amelyeket cĂ©gĂŒnk kĂ©szĂ­tett.

Ezek a dĂ­jak szĂĄmos okbĂłl kĂŒlönlegesek. ElƑször is – a forma. Az Ă©rmek emlĂ©keztetnek az “X” betƱre, ami a futĂĄs nevĂ©re utal. EzenkĂ­vĂŒl, az Ă©rmeken hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sek Ă©s szabĂĄlytalan kivĂĄgĂĄsok talĂĄlhatĂłak, amelyek karaktert adnak a dĂ­jnak. Az egĂ©sz egy koherens kĂ©pet Ă©s design-t alkot, amely tökĂ©letesen illeszkedik az akadĂĄlyfutĂĄs hangulatĂĄhoz.

Winmed – szemĂ©lyre szabott Ă©rmek az akadĂĄlyfutĂĄsokhoz

Gyakori kĂ©rdĂ©s, amit kereskedƑink hallanak, hogy az öntött Ă©rmeknek kör alakĂșnak kell-e lenniĂŒk. Nos, nem! Egyedi megrendelĂ©seink Ă©rmĂ©i szinte bĂĄrmilyen, mĂ©g a legkevĂ©sbĂ© nyilvĂĄnvalĂł formĂĄt is felvehetik. SajĂĄt gĂ©pparkunkban kĂ©szĂ­tjĂŒk Ƒket, magunk tervezve a formĂĄt Ă©s felĂŒgyelve a gyĂĄrtĂĄs minden egyes lĂ©pĂ©sĂ©t.

EzĂĄltal minden nap teljesen szemĂ©lyre szabott dĂ­jakat kĂ©szĂ­tĂŒnk, amire Ügyfeleinknek szĂŒksĂ©gĂŒk van. EzenfelĂŒl kĂ©szĂ­tĂŒnk dedikĂĄlt, egyedi Ă©remtartĂłkat is, amelyek gyönyörƱen mutatjĂĄk be minden megvalĂłsĂ­tĂĄst, inspirĂĄlva a tovĂĄbbi sikerek elĂ©rĂ©sĂ©hez.

Vedd fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeld meg az Ă©rmedet az esemĂ©nyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
100 x 70 mm
Antik ezĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!