SportokOCR

La Strazzata OCR Winner

Trofea, amely a talapzatnál hajlított fémből van kivágva. Felületén UV színnyomású, fényben csillogó lakkozással bevont színes nyomat található.

Átfutási idő

10

munkanap*

Trófea a La Strazzata OCR számára

Az akadályversenyfutás, vagy OCR egy olyan igényes sportág, amelyben a tapasztalt és gyakorlott futók érdekeltek. Nagyon gyakran keresnek olyan eseményeket, ahol igazán kihívást jelentő körülmények között bizonyíthatnak. Az egyik ilyen esemény a La Strazzata OCR, az állóképességi futók versenye. A futás győztesei a célban fém emléktrófeákat kaptak, amelyeket a Winmed kiváló szakemberei készítettek. A szobrok lézervágott fémből készültek. Felfelé emelkedő formájuk egyedi jelleget kölcsönöz az egésznek, a fényes UV-nyomat pedig szemet gyönyörködtető. A trofeák központi részét ráadásul egy akadályt legyőző futót ábrázoló grafika díszíti. Ezt egészítik ki az áttört kivágások, amelyek tökéletesen illeszkednek a díj dizájnjához.

Szerezzen egyedi díjakat a versenyek győzteseinek

Sportversenyek szervezőjeként Ön is tudja, hogy a díjak a győzelem szerves részét képezik. Nemcsak szép emléktárgyak, hanem a győzelem szimbólumai is. Ezért érdemes gondoskodni arról, hogy a trófeák kapcsolódjanak az Ön által szervezett esemény témájához. Ehhez a legjobb, ha egyéni tervezésre támaszkodik, amelyet szakembereink készítenek el Önnek. Gondoskodnak arról, hogy a tervezés során az Ön összes irányelvét figyelembe vegyék. Így a végeredmény megfelel majd az Ön elvárásainak, és elnyeri a címzettek tetszését.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

26

Magasság
(cm)

13

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
3D nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!