European Rope Skipping

Egyedi Ă©rem a European Rope Skipping Organisation logĂłjĂĄval nyomtatva.

Átfutási idƑ

2

hét*

Egyedi Ă©rem a European Rope Skipping Organisation szĂĄmĂĄra

Az European Rope Skipping Championship egy nagyszerƱ talĂĄlkozĂł a kötĂ©lugrĂłk szĂĄmĂĄra. SportolĂłk szĂĄmos orszĂĄgbĂłl gyƱlnek össze, hogy ugorjanak Ă©s megmutassĂĄk, mire kĂ©pesek. Itt mindenki tanul, versenyez Ă©s Ă©lvezi az ugrĂĄlĂĄst egyĂŒtt.

Mi kĂ©szĂ­tettĂŒnk egyedi Ă©rmeket ezekre a bajnoksĂĄgokra. Ezeket pontosan lĂ©zerrel vĂĄgtĂĄk ki fĂ©mbƑl, Ă©s szĂ­nes nyomtatĂĄssal kĂ©szĂŒltek. Az Ă©rmeiken a bajnoksĂĄg logĂłja szerepel – ez a mĂłdunk arra, hogy megmutassuk, mennyire Ă©rtĂ©keljĂŒk ezt az esemĂ©nyt. Egy elegĂĄns szalag a logĂłval teszi minden gyƑztest kĂŒlönlegessĂ©.

BĂŒszkĂ©k vagyunk arra, hogy Ă©rmeink Ă©s trĂłfeĂĄink jutalmazzĂĄk a legjobb ugrĂłkat. És kĂ­vĂĄnunk minden rĂ©sztvevƑnek sok sikert Ă©s szuper szĂłrakozĂĄst!

Érmek rendelĂ©sre minden sportĂĄg szĂĄmĂĄra

A Winmed egy megbĂ­zhatĂł egyedi Ă©rmek Ă©s trĂłfeĂĄk gyĂĄrtĂłja, amelynek termĂ©kei dĂ­szĂ­tik szĂĄmos eurĂłpai sportesemĂ©nyt. SportföderĂĄciĂłkkal valĂł Ă©vek Ăłta tartĂł egyĂŒttmƱködĂ©sĂŒnk sorĂĄn tapasztalatot szereztĂŒnk a dĂ­jak kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©ben, amelyek tökĂ©letesen illeszkednek minden esemĂ©ny hangulatĂĄhoz.

SzolgĂĄltatĂĄsaink kiterjedtek Ă©s magukban foglaljĂĄk a dĂ­jmentes ĂĄrajĂĄnlatot, a tervezĂ©st, a mintĂĄk szĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt, valamint gyors megvalĂłsĂ­tĂĄst. AkĂĄr mĂĄr van ötlete a medĂĄl designjĂĄra, akĂĄr inspirĂĄciĂłra van szĂŒksĂ©ge, tanĂĄcsadĂłink itt vannak, hogy megkönnyĂ­tsĂ©k a projekt megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄt.

Egy tapasztalt dĂ­jgyĂĄrtĂłt vĂĄlasztva garantĂĄlja, hogy sportesemĂ©nyĂ©t olyan Ă©rmekkel tĂŒntetik ki, amelyek csodĂĄlatot Ă©s elĂ©gedettsĂ©get vĂĄltanak ki a rĂ©sztvevƑk között.

Rendelje meg mår ma a személyre szabott érméjének díjmentes årajånlatåt!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 75 mm
Arany
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!