Judo KSC ASAHI

GyönyörƱ klasszikus alakĂș judo Ă©rmek hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel, amelyek a harcmƱvĂ©szet motĂ­vumĂĄval emlĂ©kezetesek a kĂ©k zomĂĄncozĂĄsuk rĂ©vĂ©n.

Átfutási idƑ

4

hét*

EmlĂ©kezetes judo Ă©rmek a bĂĄtor rĂ©sztvevƑk szĂĄmĂĄra a Judo KSC ASAHI versenyrƑl

A judo olyan sportĂĄg, amely erƑsĂ­ti a szellemet Ă©s tökĂ©letesĂ­ti a karaktert. EzĂ©rt gyakoroljĂĄk fiatalok Ă©s idƑsebb sportolĂłk egyarĂĄnt, akik szĂ­vesen vesznek rĂ©szt kĂŒlönbözƑ versenyeken. Az egyik ilyen esemĂ©ny, ahol a judot gyakorlĂłk megmĂ©rettethetik magukat, a Judo KSC ASAHI.

Pontosan ezekre a versenyekre kĂ©szĂ­tettĂŒnk gyönyörƱ judo Ă©rmeket klasszikus, nĂ©gyzet alakban. Ezek az Ă©rmek kiemelkednek a szĂĄmos hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sĂŒkkel, valamint a kĂ©k zomĂĄnccal, amely a kĂ©t fĂŒggƑleges oldalon hĂșzĂłdik. Az egĂ©sz egyedĂŒlĂĄllĂł tervezĂ©st alkot, amely tökĂ©letesen illeszkedik az esemĂ©ny jellegĂ©hez.

Winmed – VelĂŒnk lĂ©trehozhatod a judo Ă©rmet mindenfĂ©le tornĂĄra

Mint a harcmƱvĂ©szetekĂ©rt felelƑs tapasztalt Ă©remgyĂĄrtĂł, kollekciĂłnkban szĂĄmos vĂĄltozatos megvalĂłsĂ­tĂĄst talĂĄlhatsz. Ezek között megtalĂĄlhatĂłak a szemĂ©lyre szabott Ă©rmek, valamint a kupĂĄk Ă©s az Ă©remtartĂłk is.

Minden termĂ©kĂŒnket egyedi megrendelĂ©s alapjĂĄn kĂ©szĂ­tjĂŒk, az Ön egyedi igĂ©nyei szerint. Ez lehetsĂ©ges a szakmĂĄnkban a legmodernebb gĂ©pparkunknak köszönhetƑen, amely szinte korlĂĄtlan lehetƑsĂ©geket kĂ­nĂĄl. Fedezd fel Ƒket, Ă©s mi olyan dĂ­jat kĂ©szĂ­tĂŒnk, amely megfelel az Ön igĂ©nyeinek Ă©s lehetƑsĂ©geinek.

Vedd fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendelj Ă©rmet az esemĂ©nyedre!

 

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60 x 70 mm
Antik arany
standard szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!