NyereménykészletSportokHarcművészet

Arnsberg Open

Egyedi díj az Arnsberg Open 2023 számára. A trófea egy nagy fém elem, amelyen az esemény neve és logója helyezkedik el egy márvány talapzaton.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

Arnsberg Open különleges, egyedi trófeákkal a Winmedtől

Az Arnsberg Open-en adott díjak olyan egyediek, mint amilyenek a győztesek által bemutatott képességek. A nagyméretű, egyedi készítésű fémtrófeák nemcsak a szemet vonzzák, hanem tükrözik az esemény rangját is.

A trófeák alakját lézerrel vágták ki, majd több színű nyomtatással vonták be. Ez a nyomat helyileg kiemelt, hogy a díjnak háromdimenziós hatást adjon. Ezenkívül ezek a harcművészeti trófeák büszkén állnak márvány talapzaton, személyre szabott emléktáblával.

Winmed – Trófea gyártó, minden sportághoz szabva

Mint tapasztalt egyedi díjak gyártója, minden nap különböző alkalmakra készítünk eredeti díjakat. Az egyik ilyen az Arnsberg Open volt, amelyre egyedülálló díjkészletet készítettünk, amelyet a legjobbak állítottak össze.

A készlet gyönyörű trófeákat és egyedi érmeket tartalmaz hasonló alakban. Ezeken a díjakon az iparágunkban álló modern gépparkunk lehetőségeit kihasználva tudtuk létrehozni. Ennek köszönhetően nap mint nap százakban mérhető, időtálló díjak hagyják el műhelyünket, különböző alkalmakra szánva.

Egyedi Trófea Keresése a Taekwondo Versenyére?

Ha trófeára van szüksége a taekwondo versenyére, a Winmed jó választás lehet. Számos szolgáltatást kínálunk extra költség nélkül, mint például az árajánlat 48 órán belül, ingyenes trófea tervezés és gyors megrendelés teljesítés.

Ossza meg trófea ötletét velünk – lehet az egy fénykép, rajz, logó vagy téma. Tanácsadóink minden lépésben segítséget nyújtanak, hogy a folyamat könnyű és zökkenőmentes legyen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az eseményére!

 

 

 

 

Méretek:

53

Magasság
(cm)

40

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!