Saalfelder Pokalturnier

Az Ă©rem hĂĄrom klasszikus szĂ­nben kĂ©szĂŒl: arany, ezĂŒst Ă©s bronz. A formĂĄt a kĂ­nai kultĂșra Ă©s a judo harcmƱvĂ©szet ihlette.

Átfutási idƑ

4

hét*

Érem a Saalfelder Pokalturnier-re, három klasszikus színben

Egy kĂŒzdƑsport-versenyen valĂł rĂ©szvĂ©tel minden bizonnyal hatalmas esemĂ©ny minden sportolĂł szĂĄmĂĄra. A Saalfelder Pokalturnier szervezƑje megbĂ­zott minket, hogy kĂ©szĂ­tsĂŒnk egyedi Ă©rmeket, hĂĄrom szĂ­nvĂĄltozatban. EzĂ©rt gyönyörƱ bespoke medals Ă©rmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk, amelyek eredeti formĂĄjukkal a hĂ­res Shaolin kolostor kapujĂĄra emlĂ©keztetnek. Minden Ă©rem belsejĂ©ben egy piros zomĂĄnccal töltött kört helyeztĂŒnk el. Ez nagyszerƱ hĂĄtteret biztosĂ­t, amely elĂ© a harcolĂł sportolĂłkat ĂĄbrĂĄzolĂł 3D-s dĂ­szĂ­tĂ©st helyeztĂŒk.

Pontosan olyan Ă©rmek, amelyekre szĂŒksĂ©ge van

A harcmƱvĂ©szetek nagyon vĂĄltozatos sport. Sok sportĂĄg tartozik ugyanis bele. Mindegyiknek megvannak a maga rajongĂłi, akik rĂ©szt vesznek a sportversenyeken. A WinmednĂ©l gondoskodunk rĂłla, hogy minden ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett Ă©rem teljes mĂ©rtĂ©kben megfeleljen a szervezƑ Ă©s a versenyzƑk elvĂĄrĂĄsainak. EzĂ©rt minden dizĂĄjnunk egyedi megrendelĂ©sre kĂ©szĂŒl. Ez lehetƑvĂ© teszi, hogy az Ă©rem bĂĄrmelyik harcmƱvĂ©szeti sportĂĄghoz közel ĂĄllĂł elemeket tartalmazzon.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
50 x 70 mm
Antik arany
személyre szabott szalag
3d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!