Taça Jiu-Jitsu Pinhal Novo

Kerek érem három klasszikus színben: arany, ezüst és bronz. A középen lévő elegáns áttört díszítéssel és háromdimenziós díszítésekkel tűnik ki.

Átfutási idő

4

hét*

Érem a Taça Jiu-Jitsu Pinhal Novo számára háromféle színben

Az érmek szorosan kapcsolódnak a sporthoz. Ezek a sportolók kitüntetésének legklasszikusabb formája. A klasszikusok azonban modernizálhatók is, így az érmek szemet gyönyörködtetőek és emlékezetesek lehetnek. A Winmednél gyakran készítünk klasszikus öntött érmeket modern csavarral. Például a Taça Jiu-Jitsu Pinhal Novo számára készítettünk egy ilyen megvalósítást. Az erre az alkalomra készített érmek kerek alakúak, és három színváltozatban készülnek: arany, ezüst és bronz. Azonban, hogy változatosabbá tegyük ezt a klasszikus megjelenést, tapintható díszítéssel láttuk el az érmet az ujjak alatt. Ráadásul az érem közepén egy kör alakú lyuk van, amely tökéletes hátteret biztosít az esemény pontosan öntött nevének. Az egészet egy személyre szabott szalag teszi teljessé.

Gyönyörű érmek a legjobb harcosoknak

A legjobbak legjobbjai lenyűgöző díjakat érdemelnek. Cégünk, amely az iparág legmodernebb gépparkjával rendelkezik, már évek óta gyártja ezeket. A szinte korlátlan kapacitásnak köszönhetően bármilyen alkalomra eredeti érmeket tudunk készíteni. Egyéni megközelítésünk és szenvedélyünk együtt garantálja a megbízhatóságot, így Ön teljes mértékben elégedett lesz az elkészült projekttel. Nálunk bármilyen formájú, méretű vagy színű érmet készíthet. Mindezt úgy, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen, és az Ön rendezvénye kiemelkedjen a többi közül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen érmet a rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Kerek alakú
Ø 70 mm
Antik arany
személyre szabott szalag
2d
áttört díszítés

Felhasznált személyre szabási technikák:

Nagy nyomású öntés

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!