Magyar Repülő Korong Szövetség

Egyedi tervezésű frizbi verseny érem. Fém alapanyagból készült, egyszerű, de markáns dizájnnal. A sötét háttér és az arany részletek együtt gyönyörű képet alkotnak a mozgásban lévő frizbiről.

Átfutási idő

2

hét*

Egyedi érem a Magyar Lemezrepülő Szövetség számára

A Magyar Lemezrepülő Szövetség egy sportföderáció, amely a lemezrepülős sportok, mint az ultimate frizbi népszerűsítésével foglalkozik Magyarországon. A szervezet célja a sportág minden szinten történő fejlesztése, a szabadidős tevékenységtől a profi szintig. A föderáció a trénerképzésre és a fiatal tehetségek fejlesztésére is összpontosít.

A szövetség kérésére készítettünk egy egyedi érmet az általuk szervezett versenyekre. Az érem kör alakú, fekete háttérrel és arany elemekkel. A központi részen egy arany színű, frizbit dobó figura látható. A felső szegély mentén és az alsó részen UV nyomtatással készült szöveg található. Az érem fekete szalaggal van befejezve, a szövetség logójával. A design egyszerű, de markáns, tökéletesen illik a képviselt sportág szellemiségéhez.

Winmed – Érmek minden sportághoz

Cégünk, mint érem- és trófeagyártó, már ezernyi egyedi díjat készített megrendelésre. Ezeknek köszönhetően minden sport- és ünnepi esemény gyönyörű szimbólumot kapott, amelyre a résztvevők évekig emlékeznek.

Kínálatunkban számos különböző anyagból készült díjat találsz, többek között sportérmeket fém, öntött vagy fa anyagból, valamint kupákat acélból, fából és számos anyag kombinációjából. A széles anyagválaszték és a díszítési lehetőségek miatt mindenki megtalálja nálunk az igényeinek megfelelő díjat. Látogass el galériánkba és inspirálódj korábbi munkáinkból!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és rendelj sportéremet az eseményedre!

Az érem jellemzői:

Kerek alakú
Ø 80 mm
fekete
személyre szabott szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!