Microcosmic Kupa 2023

Klasszikus Ă©rmek a harcmƱvĂ©szeti sportok szĂĄmĂĄra, kĂ©szĂ­tve a Microcosmic KupĂĄra. SzĂ­nes nyomtatĂĄsi technikĂĄkkal kĂ©szĂ­tettĂŒk Ƒket, amelyek lehetƑvĂ© teszik minden kĂ©p pontos reprodukĂĄlĂĄsĂĄt.

Átfutási idƑ

2

hét*

Klasszikus, elegancia és sportos szenvedély a Microcosmic Kupåra szånt érmekben

A Microcosmic KupĂĄra szĂĄnt karate Ă©rmek tökĂ©letes kombinĂĄciĂłja a klasszikusnak, eleganciĂĄnak Ă©s a sportos szellemnek. Ezek az arany, kerek Ă©rmek szĂ­nes nyomtatĂĄssal vannak borĂ­tva, amely tökĂ©letesen ĂĄbrĂĄzol egy sĂșlyt tartĂł kezet.

Ezt a dĂ­szĂ­tĂ©st az esemĂ©ny nevĂ©t tartalmazĂł felirat veszi körĂŒl, amely vonzza a tekintetet Ă©s emlĂ©kezetes marad. Az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett Ă©rmek egyszerƱek Ă©s elegĂĄnsak, ideĂĄlis kiegĂ©szĂ­tƑi minden sportdĂ­j gyƱjtemĂ©nynek.

Winmed – Az Ön megbĂ­zhatĂł karate Ă©rem gyĂĄrtĂłja minden versenyre

Mint szemĂ©lyre szabott Ă©rmek tapasztalt gyĂĄrtĂłja, tisztĂĄban vagyunk egy jĂłl elkĂ©szĂ­tett Ă©rem Ă©rtĂ©kĂ©vel. Érmeinket magas minƑsĂ©gƱ anyagokbĂłl kĂ©szĂ­tjĂŒk Ă©s gondosan dĂ­szĂ­tjĂŒk, hogy teljes mĂ©rtĂ©kben tĂŒkrözzĂ©k a sportolĂłk erƑfeszĂ­tĂ©sĂ©t Ă©s elszĂĄntsĂĄgĂĄt.

Fontos szĂĄmunkra, hogy a legaprĂłbb rĂ©szletekre is odafigyeljĂŒnk, olyan Ă©rmeket kĂ©szĂ­tve, amelyek nemcsak a gyƑzelem nagyszerƱ szimbĂłlumai, hanem gyönyörƱ mƱalkotĂĄsok is. Minden termĂ©kĂŒnk, legyen az Ă©rem vagy mĂĄs dĂ­j, igazi bizonyĂ­tĂ©ka elkötelezettsĂ©gĂŒnknek Ă©s szenvedĂ©lyĂŒnknek. EzĂ©rt szeretnĂ©nk, ha ĂŒgyfeleink megfelelƑen tudnĂĄk ezeket kiĂĄllĂ­tani.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendelje meg a karate Ă©rmet az Ön esemĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 85 mm
Arany
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!